Yurt

Karadenizli ünlü işadamı Mehmet Ali Yılmaz 78 yaşında kalp krizinden vefat etti

Eski siyasetçi, iş insanı ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş’taki evinde kalp krizi sonucu vefat etti. 78 yaşındaki Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümü Trabzonspor camiasını yasa boğdu.

Karadenizli ünlü işadamı  Mehmet Ali Yılmaz 78 yaşında kalp krizinden vefat etti

Eski Devlet Bakanı ve bir dönem Trabzonspor Kulübü Başkanlığı da yapan Mehmet Ali Yılmaz (78), evinde ölü bulundu. İlk incelemede, Yılmaz'ın ölümünde şüpheli bir durum tespit edilemediği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, bir dönem Trabzonspor Kulübü Başkanlığı da yapan Yılmaz, Beşiktaş'taki ikametinde henüz belirlenemeyen nedenle hayatını kaybetti.

İlk incelemede, Yılmaz'ın ölümünde şüpheli bir durum tespit edilemediği öğrenildi.

TRABZONSPOR'DAN PAYLAŞIM

Yılmaz'ın ölüm haberinin ardından başkanlığını yaptığı Trabzonspor, sosyal medya hesaplarında logosunu kararttı.

Yılmaz'ı anan bir paylaşım yapan bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada, "Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik Kulübümüze 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası’nın yanı sıra sayısız başarılar kazandıran Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik. Yakınlarının, sevenlerinin, camiamızın ve futbol ailesinin başı sağ olsun." ifadelerine yer verildi.


MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

Mehmet Ali Yılmaz, 1948 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu.

Yılmaz, Trabzonspor Kulübü başkanlığı sonrasında siyasete girdi. Trabzon milletvekilliği de yapan Yılmaz, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yaptı.

Yılmaz’ın medya ve turizm alanlarında da çeşitli yatırımları bulunuyordu.

Yorumlar