Watersports Championship su sporları sevenleri mest etti

30 Haziran 2022 Perşembe

Vakkorama Watersports Championship 2022; Türkiye Su Kayağı, Wakeboard, Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ile Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun destekleriyle gerçekleşti. 

İş dünyası ve cemiyetten birçok ismin katılımı ile gerçekleşen şampiyona  Burcu Esmersoy’un moderatörlüğünde gerçekleşti. 

3 gün süren Vakkorama Watersports Championship’te dereceye giren sporculara ödülleri kapanış töreninde, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Basketbol Milli Takımı ve Anadolu Efes takımı Başantrenörü Ergin Ataman tarafından verildi.

Vakkorama Watersports Championship’ın kazananları;

Wakeboard Freestyle erkeklerde Süleyman Atlı, Freestyle kadınlarda Asena Aydın, Freestyle genç erkeklerde Nebi Yıldırım birinciliği göğüsledi.  

Mono Ski’de; büyük erkeklerde Barış Fırıncı, büyük kadınlarda Ayşe Şermin Kumbaracılar, genç erkeklerde (14-17 yaş) Luka Zazadze, genç erkekler (10-13 yaş) Rauf Aslan Ekinci birincilik ödüllerinin sahibi oldular.

3 ismin yarıştığı Flyboard'da Kahraman Aktaş birinciliğin sahibi oldu.