Medya ve Sinema-TV

Venom: Son Dans filmi 25 Ekim’de vizyona girecek

Venom: The Last Dance, kaotik ve komik bir gezi vaat ediyor ve anlatı bütünlüğü ve Sony'nin paylaşılan evreninin genel kalitesiyle ilgili olası sorunlara işaret ediyor. Venom: Son Dans filminin fragmanı yayınladı!

Venom: Son Dans filmi 25 Ekim’de vizyona girecek

Küresel çapta toplamda 1,4 milyar dolar hasılat elde eden ilk iki filminin ardından Venom yeni macerası ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Serinin üçüncü filminde Tom Hardy, Marvel’in en büyük ve en karmaşık karakterlerinden biri Venom olarak geri dönüyor.

“Venom: The Last Dance” / “Venom: Son Dans”, 25 Ekim’de sinemalarda olacak.

İlk filmi 2018 yılında seyirciyle buluşan Marvel Evreni’nin en büyük ve en karmaşık karakterlerinden Venom’un maceralarını konu alan Venom, serinin üçüncü filmiyle yakında beyazperdede olacak.

Üçlemenin son filmi Venom: Son Dans’ta, Tom Hardy Venom (Eddie Brock) rolüne geri dönüyor. Bu kez Eddie ve Venom’un kaçak durumda olduğu filmde hem kendi dünyaları hem de diğer dünyalar tarafından avlanan ikili, kaçacak yerleri kalmayınca, son danslarını bitirecek yıkıcı bir karara zorlanacaklar…

Venom: Son Dans filminde Tom Hardy’e, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach ve Stephen Graham eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Kelly Marcel üstlenirken, hikâyeyi Marcel ile birlikte Tom Hardy kaleme alıyor. Filmin yapımcılığını Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy ve Hutch Parker yapıyor.

Türkiye dağıtımını TME Films’in üstlendiği “Venom: Son Dans filminin fragmanı yayınladı!

Venom: Last Dance filminin Künyesi: 

Yönetmen: Kelly Marcel                    

Senaryo: Kelly Marcel

Hikâye: Tom Hardy & Kelly Marcel

Marvel Comics’ten uyarlanmıştır 

Yapımcılar: Avi Arad,  Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy, Hutch Parker 

Yürütücü Yapımcı:     Joe Caracciolo Jr. 

Oyuncular:  Tom Hardy, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach, Stephen Graham 

Yorumlar