Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 26 Ağustos - 1 Eylül

Astroloji verilerine göre 26 Ağustos - 1 Eylül 2024 haftasında burçların hayatlarını etkileyebilecek olası gelişmeleri ünlü astrolog Hande Kazanova yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 26 Ağustos - 1 Eylül

Haftanın Genel Astrolojik Görünümü

Bu hafta Pazartesi saat 06:03 itibariyle Ay İkizler burcuna geçiyor. Ay İkizler burcundayken, iletişimin yüksek olduğu haftalardan birine giriş yapıyoruz. Haberleşme, iletişim, ticaret ve ulaşımla ilgili konular önem kazanırken, yakın çevremizle olan bağlantılar ön plana çıkabilir. Pazartesi günü yanılgılardan, aldanmalardan ve yanıltıcı etkilerden mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var. Piyasalarda hızlı hareketlilikler görülebilir, ancak bunlar daha çok kısa vadeli ve yanıltıcı etkiler olacaktır. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

Pazartesi itibariyle Cumartesi’ye, yani 31 Ağustos’a kadar, Ay sınır dışında hareket edecek. Ay 23,5 derecenin üstünde hareket edecek bu da toplumla ilgili konulara daha fazla odaklanmamıza neden olabilir. Bu dönemde duygusal tepkilerimizde hızlı olabiliriz, hızlı gelişen olaylar karşısında da bu tepkilerimiz önemli olacak. Uykusuzluk, gerginlik, histeri ve anksiyete gibi durumlar artabilir. Duygularımızı kontrol etmekte zorlanabiliriz.

Bu haftanın ana konusu ise ilişkiler. Venüs ile bağlantılı birçok gezegen hareket halinde olacak. Salı günü, Venüs’ün Uranüs ile olumlu bir açısı var ki bu, ilişkilerde rahatlama, anlayış ve özgürleşmenin devrede olacağını gösteriyor. Venüs sanatı, Uranüs ise teknolojiyi temsil eder. Sanat ve teknolojinin bir arada olduğu meslek gruplarında ya da konularda güzel gelişmeler beklenebilir. Hayata bakış açımız olumlu olacak, ilişkilerde ise durum ve olaylara hızlıca adapte olabileceğiz. Farklı ve sıra dışı ilişkiler ilgimizi çekebilir ya da ilişkilere dair beklentilerimizin karşılanma olasılığı yüksek görünüyor.

Ancak, diğer taraftan, bazı hayal kırıklıkları, gerçeklerle yüzleşme ya da kendimizi bir olayın, ilişkinin içinde bulma etkileri de devrede olacak. Çünkü Çarşamba günü, Venüs’ün Neptün ile karşıt açısı olacak. Venüs-Neptün karşıt açılarında sosyal skandallar ve aile içi anlaşmazlıklar devreye girebilir. İlişkilerde göz ardı ettiğimiz konulara daha fazla anlam yükleyebilir, kendimizi gereksiz beklentiler içerisine sokabiliriz. Çarşamba günü ilişkilerimizde beklentilerimizin yüksek olduğu ve bu beklentilerin karşılanmasının zor olacağı bir süreç yaşayacağız. Aldanmalar, bazı olayların ortaya çıkması ve ilişkilerde yaşanacak skandallar gündeme gelebilir. Ayrıca, para piyasalarında spekülatif etkiler, ani yükselmeler ve kısa vadeli dalgalanmalar görülebilir. Eğer ilişkinizde bazı zorluklar varsa, bu dönemde gerçeklerle yüzleşme potansiyelimiz yüksek görünüyor.

Güneş merkezli haritalarda, Güneş’in Venüs ile Plüton arasında oluşacak dik açısı, özellikle Çarşamba günü para piyasalarına dikkat etmemiz gerektiğini vurguluyor. İş anlaşmaları ve şirket birleşmeleri gibi konular gündeme gelebilir.

Perşembe günü, ilişkiler gezegeni Venüs, Terazi burcuna geçecek. Venüs, Terazi burcunda kendi öz burcundadır; kibardır, zariftir ve dengelidir. Bu dönemde, ilişkilerde kibarlık, zarafet ve dengeye daha fazla önem vereceğiz. Venüs’ün Terazi burcuna geçişi, sosyalliğin artacağı, sanata, dekorasyona, mimariye, güzelliğe ve estetiğe daha fazla vakit ayıracağımız bir döneme işaret ediyor. Ayrıca, kişisel bakım ve güzelleşme için estetik operasyonlar bu dönemde yapılabilir.

Kaba ve anlayışsız insanları sevmeyecek, adalete daha fazla önem verecek, ince zevklerle hayatımızı donatmak isteyeceğiz. Diplomasi, barış ve huzur gibi değerlere daha fazla yer vereceğimiz bu dönemde, Venüs’ün Terazi burcundaki hareketiyle üç hafta boyunca moda, sanat, hukuk ve adalet gibi konularda daha rahat hareket edebileceğiz. İlişkilerde verim almak kolaylaşacak ve romantik ilişkiler içerisine girme potansiyelimiz artacak. Venüs Terazi burcunda, dış görünüşe ve estetiğe büyük önem verir ve diğer insanların da buna dikkat etmesini ister. Uzun zamandır çekişme yaşadığımız, mücadele ettiğimiz ilişkilerde güzel gelişmeler yaşanabilir. Sadece ilişkiler değil, müzakereler, anlaşmalar, diplomatik ilişkiler ve yargı alanında da daha doğru, dengeli ve adaletli kararlar devreye girecek. Venüs’ün ters açılar aldığı zamanlara dikkat etmek gerekiyor. Bu üç hafta boyunca her şeyin mükemmel olmasını beklemek doğru olmaz ama yine de Venüs Terazi’de doğru bir konumda. İlişkilerde değişmesi gereken konular varsa, bunları görebileceğiz. İlişkimizi yenilemek istediğimiz konularda karşı tarafla konuşmak ve tutkularımızı harekete geçirmek bu hafta önemli olacak.

29 Ağustos Perşembe günü, Merkür düzeliyor ve derin bir nefes alıyoruz. Merkür, 15 Ağustos’tan bu yana Aslan burcunda gerilemekteydi. Bu süreçte aşk, çocuklar, eğitim, hobiler, sanatsal faaliyetler, hayatımızı idare etme ve siyasi konular gibi alanlarda iletişim sıkıntıları, problemler, gecikmeler yaşanmış olabilir. Merkür’ün düzelmesiyle birlikte bu sorunlar geride kalmaya başlayacak. Yine de Merkür, geri giderken geçtiği noktaların üzerinden geçmeye devam edecek. Önümüzdeki 10-11 gün boyunca Merkür, gerileme sırasında yaşadığınız sıkıntıları düzeltme potansiyelinizi artıracak.

Herkese fırsatlarla dolu keyfi bol bir hafta dilerim!

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya iletişiminiz yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Yakın çevrenizden alacağınız önemli haberler gündeminizde olacak. Kısa vadeli hareket etmeniz gereken işlere odaklanmanız gerekiyor. Yakın çevrenizdeki insanların yardımlarına açık olmayı ihmal etmeyin. İş ilişkileri önem kazanacak.

Salı günü Venüs’ün Uranüs ile olumlu bir açısı var. İş ve günlük rutininizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz haberler kapınıza gelebilir. İş birliği yapmak istediğiniz kişilerle para konularını görüşmek ve iş hayatınızı düzene koymak açısından Salı günü önemli.

Beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları devreye girebilir. Beklentilerinizi çok yüksek tutuyor ve herkesin sizin gibi mükemmel olmasını istiyorsunuz. Bu yüzden, insanların size ayak uyduramaması ya da birlikte çalıştığınız kişilerin hayatlarında yaşanacak olumsuzluklar sizi etkileyebilir. Buna tepki verebilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa, bu dönemde o kişinin çeşitli sorunlarla uğraştığını ve hayatınızdan bir şekilde uzaklaştığını hissedebilirsiniz. Bu durum, kendinizi onunla bir bütün gibi hissedememenize yol açabilir.

Perşembe, Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle özel hayatınızda dengeyi sağlayacaksınız. Önümüzdeki 3 haftalık süreçte, sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirebilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlilik, nişanlanma gibi konulara odaklanabilirsiniz. Ayrıca, ortaklı işler, anlaşmalar ve sözleşmelere daha fazla yer verebilirsiniz. Bir davanız varsa, Perşembe’den sonraki süreçte desteklisiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa veya yurt dışından bir haber bekliyorsanız, bu konularda da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Merkür düzeliyor, Merkür aşk evinizde gerilemekteydi. Eski aşklarda yaşanan kibir ve ego sorunlarını, mevcut ilişkinizde de yaşamış olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili problemler karşınıza gelmiş olabilir. Ancak şimdi, aşkta, çocuklarla olan ilişkilerde ve sanatsal-kreatif işlerinizde çok daha doğru adımlarla ilerleyeceğiniz, aklınızın ve idrakınızın doğru çalışacağı bir döneme giriyorsunuz.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta para ile ilgili konular gündeminizde olacak. Buradaki hızlı gelişmeleri iyi bir şekilde yönetmeniz önemli. Pazartesi ve Salı günleri, bu konuda size gereken desteği sunacak. Aşk hayatınız ve çocuğunuzla olan ilişkiniz ön planda olacak. Hayata daha esnek ve farklı bir açıdan baktığınız bir dönemdesiniz. Bu süreçte, sevdiğiniz insanla bir bütün olma, onunla bazı konuları ele alma ve hayata daha geniş bir perspektiften bakarak rahatlama arzusu yüksek olacak. Spor yapmayı düşünüyorsanız, koşturmacalar, sanatsal işler ya da eğitime dayalı projeleriniz varsa, bu alanlarda güzel haberler gelebilir.

Çarşamba gününe dikkat. Özel hayatınızda, arkadaşlarınızla olan ortamlarda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın, ilişkiniz hakkında sizi yanılttığını fark edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin, arkadaşlarınızla olan ilişkinizde sıkıntılar yarattığını görebilirsiniz. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasında kalabilir ve bir hayal kırıklığı ya da sorun yaşayabilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmeyin, özellikle de çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Ancak tüm bu yaşananlar, aslında sizin hayrınıza gerçekleşiyor. Bunu görmeli ve ona göre ne yapıp ne yapmayacağınıza karar vermelisiniz.

Perşembe Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle iş hayatınızda dengeli ve adil olacağınız, estetik, güzelleşme ve sağlık konularının ön plana çıkacağı bir dönem başlayacak. Önümüzdeki 3 hafta boyunca, beraber çalıştığınız insanlarla bağlarınız kuvvetlenirken iş ortamlarınızda dengeli, ölçülü ve zarif bir şekilde aranılan bir isim olabilirsiniz. Bu dönemde, tatlı yeme isteğiniz yüksek olabilir. Merkür, 15 Ağustos’tan bu yana ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi. Eski mevzular yeniden gündeme gelmiş olabilir. Babanızla bazı problemler yaşamış olabilirsiniz. Perşembe günü Merkür’ün bu alanlarınızda düzelmesiyle emlak alım-satımı, kiralama, yer değişikliği, taşınma veya evle ilgili önemli kararları gönül rahatlığıyla alabilir ve bu doğrultuda ilerleyebilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

İkizler ve yükselen İkizler, bu hafta sizin için önemli. Kendi istek ve beklentilerinize odaklanacak, planladığınız projeleri hayata geçirmek için harekete geçeceksiniz. Salı günü, Venüs’ün Uranüs ile olumlu açısı, ev, aile ve yuva konularında sizi destekleyecek. Bu alanlarda önemli girişimlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ev ortamınızda huzuru bulacak, boya, badana, tadilat gibi işlemler için uygun zamanlar yakalayacaksınız. Özellikle Salı ve Perşembe günleri sizi daha güzel bir şekilde destekleyecek.

Çarşamba günü ise aile ilişkilerinde dikkatli olmanız gerekiyor. Anne tarafınızın ailevi konularda sizi desteklememesi, evliyseniz, eşinizin ailesi ile kendi aileniz arasında bir çekişmenin yaşanması öne çıkacak. Venüs’ün Neptün ile olan karşıt açısı, esnek bir yapıyı karşınıza getirecek ancak beklentileriniz yüksekse bu beklentiler karşılanmayabilir. Emlak alım-satım, kiralama gibi işlerinizi Salı, Çarşamba ve Perşembe gününe denk getirmemeye çalışın. Yanılgılar içinde olabilir, beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Perşembe günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle aşk hayatınız hareketlenecek. Bu dönemde hayata daha keyifli gözlerle bakacak, babanızın parasal konuları veya çocuğunuzla ilgili meseleler ön plana çıkacak. Çocuğunuzla daha güçlü bir bağ kuracaksınız. Bekarsanız aşkın içine düşmek, biriyle tanışmak, flörtleşme sizin için çok daha heyecan verici olabilir. Kibarlığınız ve zarafetiniz, girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekecek, sosyalleşeceksiniz. Aynı gün Merkür de düzeliyor. Merkür, iletişim alanlarınızda gerilemekteydi, bu süreçte iletişimle ilgili pek çok sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Artık bu sorunlar geride kalıyor. Yakın çevre, akraba, iletişim, haberleşme ve ulaşım alanlarında işleriniz varsa, Merkür’ün Perşembe günü düzelmesiyle hayatınızı çok daha rahat kontrol edebileceksiniz.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta geri planda kalmak isteyebilir ve enerjinizi düşük hissedebilirsiniz. Yurt dışından beklediğiniz haberler varsa, bu haberler gelebilir ve bu gelişmelere göre hareket edebilirsiniz. Bir şirkette çalışıyorsanız, kendi halinizde olmayı, çalışmayı ve üretmeyi tercih edebilirsiniz. Bu durumu, Çarşamba öğle saatlerine kadar hissedeceksiniz. Sonrasında, Cuma akşamına kadar oldukça hareketli bir dönem sizi bekliyor. Bu süreçte kendinizi daha çok düşünebilir, bencil davranabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde yaşadığınız problemleri geride bırakacaksınız.

Salı günü sosyal çevrenizden göreceğiniz desteklerle önemli bir işi halledebilirsiniz. Çarşamba günü ise yakın ve uzak çevreniz arasında bir çekişme olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan beklentileriniz konusunda hayal kırıklıkları yaşanabilir veya sorunlar ortaya çıkabilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız, bu dönemde yanıltıcı etkiler altında kalabilirsiniz. Birilerinin size saldırması, hakkınızda dedikodu çıkarması gibi durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizden birinin ilişkiler konusunda bir hayal kırıklığı veya sorunla uğraşması da olası görünüyor.

Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçecek ve ev, aile, yuva konuları önem kazanacak. Aileniz içinde daha adil, dengeli ve uyumlu davranma isteği devreye girebilir. Emlak alım-satım, kiralama gibi işlerde arabuluculuk görevi üstlenebilirsiniz. Ayrıca, bu dönemde boya badana, tadilat, tamirat gibi evinizi güzelleştirecek her tür konu, hayatınıza renk katacak. Üç haftalık bu dönemi iyi değerlendirin. Perşembe Merkür düzeliyor. 15 Ağustos’tan bu yana para evinizde gerilemekteydi. Şimdi, parasal konulardaki problemler ve iletişim aksaklıkları geride kalıyor. Perşembe gününden itibaren para ile ilgili konularda çok daha rahat kararlar alabilecek ve ilerleyebileceksiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Aslan ve yükselen Aslanlar, iletişimin yoğun olduğu bir hafta sizi bekliyor. Bazı arkadaşlarınızla bir araya gelmek, önemli planlar yapmak ya da verdiğiniz sözleri yerine getirmek önemli olacak. Kariyerinizle ilgili finansal konular, haftanın başında mücadele gerektirebilir. Ancak bu mücadeleyi olumsuz değerlendirmeyin. Bu zorlukların sonucunda hoşunuza gidecek somut gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü, bu anlamda oldukça keyifli. Parasal işlerinizde de daha rahat ve esnek olabilirsiniz.

Çarşamba günü Venüs’ün Neptün ile karşıt açısı devrede olacak. Bir yandan kazançlarınızı artırırken, diğer yandan harcamalar konusunda dengesizlik yaşayabilirsiniz. Elinize geçen parayı farklı bir alana yatırabilir veya ihtiyacınız dışında alışverişlere yönelebilirsiniz. Bu hafta çevrenizdeki insanlardan kolayca etkilenebilirsiniz. Bu yüzden her duyduğunuza inanmayın, riskten mümkün olduğunca kaçının, özellikle Çarşamba günü bu anlamda önemli.

Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçecek ve yakın çevrenizle ilişkileriniz kuvvetlenecek. Yakın çevrenizle daha dengeli ilişkiler kurmak önemli hale gelebilir. Ayrıca, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar, radyo, televizyon, iletişim ve ulaşım alanında bir işiniz varsa, gelirlerde artışlar olabilir. Doğru insanlarla bir araya gelerek, onların hayatınıza katkı sağladığını görebilirsiniz. Eğitimden keyif alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca, yakın çevrenizde aranızın açık olduğu kişilerle küslükleri ortadan kaldırmak için bu dönemi kullanabilirsiniz. Merkür, 15 Ağustos’tan bu yana sizin kişisel alanınızda gerilemekteydi. Bu süreçte tadınız tuzunuz kaçmış olabilir, her şeyi fazlasıyla sorgulamış ve hayatınızda bir sürü aksilikle, iletişim sıkıntılarıyla karşılaşmış olabilirsiniz. Merkür’ün düzelmesiyle Perşembe gününden itibaren, kendinizi ifade etme, konuşma ve iş görüşmeleri yapma konusunda daha rahat olacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Başak ve yükselen Başaklar kariyer ve iş fırsatlarının yoğun olduğu haftalardan bir tanesindesiniz. Patronlarınızla konuşma iş hayatınızda kendinizi gösterme önemli olacak. Zaman zaman çatışmalar, fikirsel ayrılıklar, kavgalar oluşmuş olsa bile aslında bu hafta verdiğiniz mücadelelerin sonuçlarını görebilirsiniz. Pazartesi ve Salı günü beklediğiniz haberler iş hayatınızdaki fırsatları karşınıza getirecek.

Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı, deneyim ve birikimlerinizi farklı alanlara yönlendirmeniz gerektiğini gösterecek. Bir eğitim fırsatı, yurt dışına açılan bir kapı ya da uzun yıllardır hayalini kurduğunuz gelecek planlarınıza umutlu bir şekilde bakabilecek önemli haberler aldıktan sonra bu planlarınızı hareketlendirmek isteyeceksiniz. Diğer taraftan Venüs’ün Neptün’le karşıt açısı Çarşamba günü devreye giriyor. Özel hayatınızda hayal kırıklıkları devreye girebilir. Aldanmalar, aldanışlar, kendinizi kandırmalar gibi etkilere dikkat edin. Neptün’de almış olduğunuz etkilerle ilişkiler tarafını istediğiniz gibi yönetemiyorsunuz. Özel hayatınız ve ortaklı işlerinizde Salı, Çarşamba, Perşembe günü dikkat edin. İşle ilgili konularda güzel gelişmeler var.

Perşembe Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle 3 hafta boyunca keyfe, güzelliğe, estetiğe, modaya, alışverişe daha fazla vaktinizi ayırabilir, paranızı buraya harcayabilirsiniz. Mimari, hukuk, estetik, dekorasyon, güzellikle alakalı işler, modayla bağlantılı konularda işleriniz varsa para kazançlarınız da hızlanabilir. Bir yandan para gelecek ama bir yandan da güzel bulduğunuz şeylere daha fazla para harcamak isteyeceksiniz. Güzelleşme arzunuz yükselebilir, bir yerlerinize bir şeyler yaptırmak önem kazanacak ancak Perşembe günü Merkür’ün düzelmesini bekleyin. Merkür geçmiş konu ve olayları karşınıza getirmişti. Annenizin akrabaları, işle ilgili konularda yaşanan problemler kendi içinize gömülmenize neden olmuştu. Perşembe gününden sonra kendinizi çok daha rahat hissedecek geçmişteki o hesaplaşmaların bittiğini görecek ve yüzleşmiş olduğunuz konularda bazı gerçeklikleri hayatınıza alacaksınız.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Terazi ve yükselen Teraziler, uzak yerlerden gelecek önemli haberler var. Medya, seyahat, turizm, hukuk, eğitim konuları önem kazanıyor. Bu alanlarda bir işiniz varsa buralardan güzel haberler devreye girebilir. Bu hafta dış ortamlardan gelecek haberler, çevresel faktörler önemli olurken hafta ortasıyla beraber işinize gücünüze odaklanacaksınız.

Salı Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı geri planda durduğunuz işlerde size destek olacak. Araştırma yapmayı seviyorsanız yazıyorsanız çiziyorsunuz ve bir yerde çalışıyorsanız parasal yönden güzel gelişmeler olabilir. Öte yandan iş ortamlarınızda bazı sıkıntılı durumlar da devrede olacak özellikle Çarşamba günü bu etkiye dikkat edin. Yine iş ortamınızdan bir arkadaşınızın size bir bilgiyi yanlış aktarması ya da bazı davranışlarından kaynaklı olarak bir hayal kırıklığı yaşama ihtimaliniz yüksek. Bu dönem sağlığınıza gereken özeni gösterin. Bulaşıcı hastalıklara yakalanma riskiniz özellikle Çarşamba yüksek olabilir. Bu ara işlere kanalize olmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Perşembe günü Venüs sizin burcunuza geçiyor, sosyalliğiniz artacak, kendinize, dış görüntünüze, amaçlarınıza odaklanacaksınız. Bağlantılarınız kuvvetleniyor. Görüntünüzü değiştirmek alışveriş yapmak güzel eşyalar almak öne çıkacak. Uzun zamandır ilişkinizde sağlayamadığınız dengenin yerine geldiğini göreceksiniz, kendinizi de güzel hissedeceksiniz. Merkür sizin sosyal çevre alanlarınızda gerilemekteydi. Eski arkadaşlarınızla daha sık görüşmüş, bazı arkadaşlarınızla iletişim sıkıntıları yaşamış olabilirsiniz. Perşembe Merkür’ün düzelmesi ile bu sıkıntı ve sorunlar geride kalacak işlerinizi daha rahat organize edeceksiniz ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok daha rahat ilerleyeceksiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Akrep ve yükselen Akrepler, haftanız müşterek para konuları, alacak verecek dengesi, ödemelerle başlıyor ama Pazartesi ve Salı gününü parasal konuları çok daha rahat halletmenin yollarını bulacaksınız. Miras ve nafaka ya da vergiyle ilgili mücadele halinde olduğunuz bir konu varsa hafta başında istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı özel hayatınızda güzel gelişmeleri karşınıza getirebilir. İlişkilere esnek bakmanız, hayatınızda bir insan yoksa yeni bir insanla tanışmanıza, sizi heyecanlandıracak insanların peşinden gitmenize vesile olacak. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla sosyalleşmek ilişkinize keyif katabilir ama karşı taraftan ciddi anlamda bir beklentiniz varsa Çarşamba günü bir hayal kırıklığı devreye girebilir. Ya da yaptığınız bir planın ertelenmesi ile hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kendinize inanmaktan, sezgilerinize güvenmekten korkmayın, bu hafta ilişkiler konusunda güzel etkileşimler var bunu aklınıza getirin.

Perşembe günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle ilişkilerde biraz daha geri planda durmak sizin için önemli olacak. Sevdiğiniz insanın kendini işe kaptırdığını, sağlıkla ilgili konuları daha fazla önemsediğini bunun sonucunda da daha az görüştüğünüzü fark edebilirsiniz. Karşı tarafın işi ya da sağlığı ile ilgili konularla uğraşmak durumunda kalacaksınız. Yurt dışına gitmek, farklı yerlerde bulunmak önem kazanırken bu dönem pilinizi şarj etmeyi unutmayın. Hazırlanmanız için 3 haftanız var. Eski aşklar düşünceler bu dönemde karşınıza gelebilir, platonik aşklara daha fazla yatkın olabilirsiniz. Olayları ve kişileri kafanızda çok fazla büyütmeyin. Merkür 15 Ağustos’tan beri iş alanlarınızda gerilemekteydi. Burada yaşadığınız iletişim sorunları Perşembe günü Merkür’ün düzelmesi ile geride kalıyor. İş ortamlarınızda daha rahat iletişime geçebileceksiniz.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dair önemli bilgiler devrede olacak. Özel hayatınızda hırslandığınız ama güzel haberler de beklediğiniz bir hafta olabilir. Bu dönem şartlar ve koşullar sevdiğiniz insanın hayatına bağlı olabilir. Sevdiğiniz insanla vereceğiniz kararlar doğrultusunda bir yerlere gitme ya da beraber hareket etme olgusu da devrede olacak. Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı iş hayatınızda beklediğiniz güzel esnek rahat haberlerin karşınıza gelme potansiyelini hızlandırıyor. İş ortamlarınızda çabuk değişen şartlara çok rahat ayak uyduracaksınız. Bunun sonucunda da grubunuzun ya da bulunduğunuz yerin gözbebeği olabilirsiniz.

Çarşamba günü ev ve aile ortamlarınızda bazı hayal kırıklıkları devreye girebilir, bazı planlarınızın işlemediğini, istediğiniz gibi hareket edemediğinizi ya da aile büyüklerinden birinin çok güvendiğiniz bir insanın sizin yanınızda olamadığını fark edebilirsiniz. Anne babanız arasındaki çekişmeler ortaya çıkabilir.

Perşembe günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle sosyal çevreniz hareketleniyor. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçireceğiniz bir döngü başlıyor. Organizasyonlara katılabilir, davetlere gidebilirsiniz. İşinizle ilgili projeleri ortaya sunmak bu projeler için adımlar atmak ya da özel günler düzenlemek de bu işe dahil olabilir. Bu dönem işten elde edilen gelirleriniz arttığını görecek, sosyal çevrenizin genişlemesi ile iş potansiyellerinizi artıracaksınız. Merkür de geri hareketini sonlandırıyor Perşembe günü seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarında ve dış ortamlara bağlı işlerinizde daha az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizde yaşadığınız problemler geride kalmaya başlayacak. Daha rahat seyahat planları yapabilir, geleceğinizi görebilir ve bu konuda harekete geçebilirsiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, bu hafta çalışma koşullarınız, sağlıkla ilgili konular ön planda ama bir yandan da her tür işin üstesinden geleceğinizi düşüneceksiniz çünkü bu aralar sosyal kontaklarınız artmış durumda ve bir sürü insanla konuşma ve görüşme halindesiniz. Pazartesi ve Salı günleri daha çok bu konular ön planda. Eleman alımı yapacaksanız, birilerine yardımcı olacaksanız Pazartesi ve Salı günleri beklediğiniz haberler gelecek. Sağlıkla ilgili konulara dikkat edin alerjiler, solunum yolları problemlerine yatkın olabilirsiniz. Omuzlar, kollar da önem kazanıyor. Venüs’ün Uranüs’le olan olumlu açısı özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel planları karşınıza getirecek. Gelecek planlarınıza dair daha umutlu daha istekli olduğunuzu fark edeceksiniz. Eğitim ayağında beklediğiniz haberler gelebilir. Çocuğunuzla ilgili konularda da güzel gelişmeler altında olabilirsiniz.

Çarşamba günü seyahat halinde olacaksanız yanıltıcı etkiler devrede olacak ya da beklentilerinizin karşılanmaması bir hayal kırıklığı devreye girebilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız kimseye bulaşmamaya ya da o orada duyduklarınızla hemen hareket etmemeye de özen göstermelisiniz. Mesela eğer bir hayal kırıklığı yaşayacaksanız bu yakın çevrenizde çok güvendiğiniz ve çok bildiğiniz bir insandan kaynaklı olabilir. O insanın sizi yanlış bilgilendirmesi güzel giden bir işi bozmanıza ya da o insana daha haksızlık etmenize neden olabilir, Çarşamba günü bu etkiye dikkat edin.

Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca kariyerinizde, iş hayatınızda çok güçlü bağlar kurabilirsiniz. Önemli insanlarla bir araya gelebilirsiniz yaptığınız işlerle çok konuşulabilirsiniz. Zam, terfi gibi konuları patronunuzla konuşmak önemli işlerinizi halletmek ve kendinizi toplum önünde güçlü bir konumda bulmak için şahane bir dönem. Perşembe günü Merkür de Aslan burcunda düzeliyor 15 Ağustos’tan bu yana müşterek para alanlarınızda, para ödemeler dengenizde birtakım sıkıntı ve problemler olduysa Perşembe gününden sonra bu aksamaların geride kaldığını, parayla ilgili konuları çok daha rahat ele alabildiğinizi ve bu konuları çok daha rahat halledebildiğinizi fark edeceksiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Kova ve yükselen Kovalar, keyifli haftalardan bir tanesi başlıyor. Çevrenize, hayvanlara, çocuğunuza verdiğiniz sevgi bu hafta önem kazanırken hobileriniz ya da sanatsal ve kreatif işler konusunda aradığınız şartları çok net bulacaksınız. Bu hafta flörtleşme, birileriyle tanışma ya da özel hayatınızın hareketlenmesi konumunda da güzel etkileşimler devreye giriyor. Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı para ile ilgili konularda beklediğiniz haberlerin karşınıza gelme potansiyelini artıracak. Evinizde mutluluğu, huzuru, bolluğu çok rahat bir şekilde yaşayacaksınız. Eve bir şey almayı düşünüyorsanız evle ilgili halletmeniz gereken bir durum varsa Salı günü bunları ele alabilirsiniz.

Çarşamba günü parayla ilgili konularda yanıltıcı bir durum da söz konusu. Parayla ilgili konularda gerçekçi olamıyor olabilirsiniz. Bu da gelen parayla giden para arasındaki dengesizlikler yaratabilir. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi, eşinizle partnerinizle parasal bir konuyu konuşmanız ve istediğiniz gibi sonuçlanmaması gibi etkiler Çarşamba günü devrede olacak. İnternet de dahil olmak üzere alışverişlerinizde dikkatli olun.

Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçiyor çok gezeceğiniz bir döngü başlıyor. Gezmek, dolaşmak, farklı kültürler ve değişik insanlarla bir arada olmak, ticari faaliyetlerin hızlanması, hukuki konularda 3 hafta boyunca şans sizinle. Her tür girişim ve gelecekle ilgili konularda uzun zamandır beklediğiniz haberler de gelebilir. Perşembe günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin 15 Ağustos’tan bu yana ilişkiler alanınızda hareket etmekteydi. 15 Ağustos’tan bu yana eski ilişkilerle uğraşmış eski ilişki problemlerinin karşınıza geldiğini görmüş olabilirsiniz şimdi Merkür’ün düzelmesi ile iletişimde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bütün oklar aşka, ilişkilere ve gezi gibi sizi keyiflendirecek konulara işaret ediyor. Bu hafta daha çok sevgi konularına odaklanacaksınız.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Balık ve yükselen Balıklar, bu hafta ev, aile ve yuvanızla ilgili konular önem kazanacak. Buradaki işleri halletmek üzere harekete geçeceksiniz. Hırslı yönleriniz ön planda olabilir ama ev ortamında kazalardan mümkün olduğunca uzak durun. Ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle daha fazla vakit geçirmek de önem kazanabilir. Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda esnek adımları karşınıza getirecek. İlişkinizde halledilmesi gerekenler, ilişkinize fazlasıyla dahil olanlarla güzel konuşmalar yapmak ya da bu insanlara bir mesafe çekmek anlamında şanslı haftalardan bir tanesi.

Çarşamba günü sevdiğiniz insanla olan ilişkinizde belirsiz durumlar, hayal kırıklığı gibi etkiler karşınıza gelebilir. Bu biraz da sizden kaynaklanacak. Kararsızlıklarınız çok yüksek, ne yapmanız gerektiğini zaman zaman bilemiyor olabilirsiniz ve karşı tarafın sizden beklentisi yüksek olabilir. Para ile ilgili konularda da önemli adımlar atmak istiyor ama ne yapmanız gerektiğini bilemiyor olabilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda bir dengesizlik ya da bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir ama bütün bunları konuşarak, yakın çevrenizden destek alarak aşabilirsiniz.

Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçiyor müşterek para alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. Elinize bir para geçebilir, nafaka, miras gibi işlerinizden beklediğiniz haberler gelebilir. Vergi, kredi, faizle ilgili işler, banka işlemlerinde güzel gelişmeler olabilir. Yatırımlarınızı hızlandırabilirsiniz, borçlarınızı kapatabilirsiniz. Banka kredisi almak anlamında da şanslı bir dönem. Bu dönem borçlandığınızda çok daha rahat ödeyebilirsiniz. Gizemli ve farklı konular hoşunuza gidebilir, cinselliğe eğiliminiz hızlanabilir Perşembe gününden sonra bu etkiler önem kazanacak. Sevdiğiniz insanın eşinizin parasal konularıyla da ilgili olacaksınız. Merkür sizin iş hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi 15 Ağustos’tan bu yana sağlıkta bazı sıkıntılarla uğraşmış sırt problemleri ve omuz ağrıları çekmiş olabilirsiniz, kalp ya da tansiyon probleminiz olmuş olabilir. Perşembe günü Merkür düzeliyor. İş hayatınızda da yaşadığınız problemler geride kalmaya başlayacak. Checkup yaptırmak, yeni bir beslenme alışkanlığı oluşturmak anlamında Merkür’ün düzelmesini beklemeniz çok daha faydalı olacaktır.

Astrolog Hande Kazanova - https://www.handekazanova.com/

Yorumlar