Moda

Vakko ESMOD Moda Akademisi öğrencileri bekliyor

Vakko ESMOD Moda Akademisi’nin 2024 – 2025 eğitim yılı için kayıt dönemi devam ediyor. Moda dünyasında yer almak isteyen öğrenci adayları, Vakko ESMOD’un sunduğu farklı eğitim programlarına kayıt yaptırabiliyor.

Vakko ESMOD Moda Akademisi öğrencileri bekliyor

 Türkiye'de modayı yaşam biçimi olarak benimseyen, tasarım kültürü ve marka bilinci yüksek yaratıcı tasarımcılar yetiştirmeyi amaçlayan Vakko ESMOD Moda Akademisi’nin, teorik ve pratik eğitimlerin harmanlandığı, kısa ve uzun dönem alternatifli programlarının kayıtları başladı.

Vakko ESMOD Moda Akademisi, modanın tüm alanlarını kapsayan uluslararası seviyedeki eğitim programları ile fark yaratıyor

3 yıl süren ve tasarım, modelizm, kumaş bilgisi, bilgisayarda tasarım, moda tarihi ve moda yönetimi gibi kapsamlı derslerin yer aldığı Moda Tasarımı ve Yaratımı Eğitim Programı’nda öğrenciler, ikinci yıldan itibaren Fransa’dan Japonya’ya kadar uzanan yirmi iki ESMOD okulunun imkanlarından faydalanma fırsatına sahip oluyorlar.

Uzun dönem eğitim programlarının yanı sıra geniş bir yelpazede sunulan kısa dönem sertifika programları ile de sektörün ihtiyacına yönelik kapsamlı eğitim imkânı sunan Vakko ESMOD’da; Formation Intensive Moda Tasarımı ve Modelizm, Ayakkabı Tasarımı, Çanta Tasarımı, Moda Tasarımında Photoshop ve Illustrator, Moda Yöneticisi Gelişim, Moda Marka Yönetimi, Lüks Marka Yönetimi, Satın Alma ve Merchandising, Moda Hukuku, Mağazacılıkta Görsel Deneyim Yolcuğu, Start Up İş Yönetimi, Influencer Marketing, Stil Danışmanlığı ve Styling gibi çeşitli alanları kapsayan eğitimler veriliyor.

Uluslararası deneyime sahip yabancı ve Türk eğitmenlerden oluşan bir kadroya sahip olan Vakko ESMOD’un teorik eğitimleri, endüstri odaklı projelerle destekleniyor. Bu sayede öğrenciler, eğitim süreçleri devam ederken pratiğe yönelik bilgi ve becerilerini artırıyor. İlk günden iş dünyası ile tanışan ve sektördeki gelişmeleri yakından takip edebilen başarılı mezunlar, mezuniyet sonrasında Vakko ve Vakkorama mağazalarında çalışma fırsatı yakalarken, Vakkorama’larda yer alan ESMOD köşesinde kendi markalarını sergileme imkânı da elde ediyor.

Vakko ESMOD Moda Akademisi, moda dünyasında yer edinmek isteyen ve hem teknik hem de yaratıcı alanlara ilgi duyan tüm adayları değerlendirme sürecinden geçirdikten sonra kabul ediyor. 2024-2025 eğitim sezonunun 23 Eylül 2024’de start alacağı Vakko ESMOD Moda Akademisi’nin programlarına ve kayıt bilgilerine www.vakkoesmod.com  adresinden ulaşılabiliyor.

VAKKO ESMOD NEDİR?

1841 yılında Paris'te kurulan ESMOD, dünyanın ilk moda okulu olma özelliğini taşıyor. ESMOD; dünya çapında moda ve tekstil sektörünün gelişimine öncülük eden, yaratıcılığı teşvik ederken satış faktörünü unutmayan eğitim anlayışını, Vakko ESMOD Moda Akademisi iş birliğiyle uygulamaya koyuyor.

Modanın tüm alanlarını kapsayan uluslararası seviyedeki eğitim programları ile tüm dünyada fark yaratan ESMOD, Vakko iş birliği ile İstanbul'da verdiği eğitimler kapsamında,  3 Yıllık Moda Tasarımı ve Yaratımı Eğitim Programının yanı sıra kısa dönem moda tasarımı, modelizm, çanta ve ayakkabı tasarımı, styling, moda yönetimi ve stil danışmanlığı alanlarında da sertifika programları sunuyor. Teorik eğitimleri aynı zamanda endüstri odaklı projelerle de destekleyen Vakko ESMOD Moda Akademisi, bu kapsamda sektör profesyonellerinden oluşan uzman bir eğitmen kadrosu tarafından verilen teknik eğitimleri, Vakko Moda ve Üretim Merkezleri'nde gerçekleştirilen uygulamaya dayalı stajlar ile de pekiştiriyor. Vakko Esmod’un 3 yıllık Moda Tasarımı ve Yaratımı Eğitim Programını bitiren mezunlar Esmod Paris’te Master yapma imkanına sahip oluyor. 

Yorumlar