Astroloji

18 Eylül 2024'te Balık burcunda ay tutulmasının astrolojik etkileri

18 Eylül'de Balık burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması değişim rüzgarları ile geliyor.. . Astrolog Dilara Üstündağ, 18 Eylül ay tutulmasının astrolojik etkilerini yorumladı.

18 Eylül 2024te Balık burcunda ay tutulmasının astrolojik etkileri

18 Eylül 2024'te Balık burcunda meydana gelecek Ay tutulması hem bireysel hem de toplumsal düzeyde derin etkiler yaratabilir. Bu tutulma, önümüzdeki iki yıl boyunca sürecek Balık-Başak eksenindeki tutulmaların ilki olarak, özellikle İkizler, Yay, Balık ve Başak burçlarını doğrudan etkileyecek. Bu süreçte hayatınızda kadersel dönemeçler olacak. Tutulmanın değişim rüzgarlarını beraberinde getiriyor.. 

Ruhsal Uyanış, derin dönüşüm  ve şifa dönemi

Balık burcu; ruhsallık, maneviyat ve ilahi aşk temalarını ön plana çıkarır. Bu tutulmanın etkisiyle insanlar, ruhsal arayışlarını derinleştirecek ve manevi şifa fırsatları ile karşılaşacak. Bu derin dönüşüm sürecinin dikkatli yönetilmesi gerekir. Bağımlılıklara, aşırılıklara ve kurban rolüne girme eğilimlerine dikkat edilmesi gerekir. Balık burcunun teslimiyetçi doğası nedeniyle, bireylerin hayal dünyasında kaybolma ve gerçeklikten kaçma risklerinin bulunuyor.

Yetenekleri sergilemek için mükemmel bir zaman

Tutulma sanatsal ve yaratıcı faaliyetlere ilham verecek. Bu dönem; sanat, müzik, sinema ve edebiyat gibi alanlarda önemli projelere imza atmak için mükemmel bir zaman.  Balık burcunun yaratıcılığı ve hayal gücü sınır tanımaz; büyük sanat eserleri bu dönemde ortaya çıkabilir. Bireylerin hayal dünyalarına dalarken gerçeklikten uzaklaşmamaları gerekir. 

Ticari ve Finansal Konularda Dikkatli Olunmalı

Ticari konuların ve finansal kararların bu dönemde dikkatle ele alınması gerektir. Özellikle ticarette iniş çıkışlar yaşanabilir, dolandırıcılık ve yanıltıcı fırsat girişimleri artabilir. Bu süreçte fırsatları dikkatle değerlendirmeli, aceleci ve riskli adımlardan kaçınmalı. Finansal kaynakların doğru yönetilmesi gerekir, aşırılıklara ve savurganlığa karşı dikkatli olunması gerekir..

Kişisel İlişkilerde Zorlu Sınavlar

18 Eylül Ay Tutulması, ilişkiler ve evlilikler üzerinde de güçlü etkiler yaratacak. Özellikle uzun süreli ilişkiler ve evliliklerde dengenin korunması çok önemli. Bu dönemde ilişkilerde yanlış anlamalar ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. Bu dönemde ilişkilere gerçekçi bir gözle bakmak ve hayalperest yaklaşımlardan kaçınmak önemli olacak.

Sağlık Konularına Dikkat!

Balık burcundaki tutulma medikal astroloji açısından da dikkat çekici. Özellikle ayak rahatsızlıkları, ruhsal sorunlar, alerjiler ve sebebi belirlenemeyen hastalıkların artış gösterebilir.  Bağışıklık sisteminin zayıflayabileceği bu dönemde, bireylerin sağlıklarına ekstra özen göstermeleri gerekir. Tutulmanın tetikleyici etkileri, özellikle Nisan 2025’te daha da belirginleşecek ve bu süreçte alınan kararlarda zorlanmalar yaşanabilecek.

Bu tutulmanın bireylerin kader çizgilerinde büyük değişiklikler yaratacak, ancak süreci doğru yönetmek çok önemli

"Her burç bu güçlü Ay tutulmasından etkilenecek, ancak bu etkileri hayatınıza nasıl entegre edeceğiniz tamamen size bağlıdır. 

Astrolog Dilara Üstündağ

Yorumlar