Astroloji

4 Ağustos Aslan Burcunda Yeni Ayın burçlara etkileri

4 Ağustos 2024 tarihinde Aslan burcunda doğacak Jüpiter gezegenine desteklenen ancak Merkür retrosunun etkisinde kalacak Yeni ayın burçlara olası etkileri.

4 Ağustos Aslan Burcunda Yeni Ayın burçlara etkileri

4 Ağustos'ta Aslan burcunda yeni ay gerçekleşiyor.

KOÇ BURCU:  Aslan yeni ayı, Koç burçlarının aşk evinde gerçekleşiyor. Yeni ilişki başlangıcı yapabilirler. Merkür retrosuyla birlikte geçmişten adaylar tekrar gelebilir, temkinli olmalarında fayda var. Yeni adaylar için karar vermeden önce ise Merkür retrosunun bitmesini beklemeliler. İlişkisi olan Koç burçları iletişim sorunlarına karşı dikkatli olmalı. Gökyüzündeki Uranüs ve Venüs karesi beklenmedik olaylara işaret ediyor, Koç burçları karar verirken sakinliğini korumalı.

BOĞA BURCU: Aslan yeni ayıyla birlikte Boğa burçları ev alabilir, taşınabilir, aile ile ilgili problemlerini çözebilirler. Jüpiter gezegeni bu konularla alakalı Boğa burçlarına şans verecek, ancak Merkür retrosu temkinli olmaları gerektiğini söylüyor. Sözleşmeler de dahil tüm koşulları birkaç kez gözden geçirmelerinde fayda var. Aynı anlarda gökyüzündeki Uranüs ve Venüs karesi ise Boğa burçlarını, düşündüklerinden daha fazla para harcamamaları konusunda uyarıyor.

İKİZLER BURCU: Aslan yeni ayında İkizler burçlarının gündemi arkadaşlıklar, seyahat, eğitim ve ticaret konuları olacak. Jüpiter gezegenin de desteğiyle daha şanslı ve bereketli olacakları bir döneme giriş yapacaklar. İkizler burçları, Merkür retrosundan dolayı verdikleri kararları birkaç gözden geçirmeli. Gökyüzündeki Uranüs ve Venüs karesi ise arkadaşlık ilişkileriyle ilgili beklenmedik krizlere işaret ediyor.

YENGEÇ BURCU: Aslan yeni ayıyla birlikte Yengeç burçları, maddi ve manevi anlamda oldukça güzel gelişmeler yaşayacak. Jüpiter'in de desteğiyle birlikte şans onlarla olacak. Merkür retro konumda olduğu için her şeye biraz temkinli yaklaşmalarında fayda var. Gökyüzündeki Uranüs ve Venüs karesi Yengeç burçları için ani para çıkışlarına işaret ediyor.

ASLAN BURCU: Aslan'lar burçlarında gerçekleşen yeni ayla birlikte genel anlamda yepyeni başlangıçlar yapacak. Jüpiter gezegeninden aldıkları destekle birlikte ortamların aranan insanı olacak. Merkür retro pozisyonda olduğu için yanlış anlamalara ve mesajlaşmalara dikkat etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda olan Uranüs ve Venüs karesi, kariyerleriyle ilgili beklenmedik ve sıra dışı olaylara işaret ediyor.

BAŞAK BUCU: Aslan yeni ayıyla birlikte Başak burçları biraz daha içlerine dönüp, hayatlarının genelini değerlendirme sürecine girecekler. Yaşayacakları farkındalıklar sonucu, Jüpiter'in de desteğiyle birlikte kariyerleriyle ilgili yeni adımlar atacaklar. Merkür retrosu sebebiyle iletişimle ilgili konuları iki kere kontrol etmelerinde fayda var. Gökyüzündeki Venüs ve Uranüs karesi yurt dışı, seyahat ve akademik konularda beklenmedik gelişmelere işaret ediyor, temkinli olmalarında fayda var.

TERAZİ BURCU: Aslan yeni ayıyla birlikte Terazi burçları, yeni ortamlara girebilir, davetten davete koşabilir, uzun süredir görmedikleri dostlarıyla bir araya gelebilirler. Jüpiter gezegeninden aldıkları destekle birlikte Terazi'ler, seyahat konularıyla ilgili yeni planlar yapabilir. Merkür retrosunun da etkisiyle biraz negatif düşünebilirler; geçmiş meseleler gündemlerine tekrar gelebilir, takılı kalmamalarında fayda var. Gökyüzündeki Uranüs ve Venüs karesi yatırımla ilgili konularda büyük riskler almamalarını söylüyor.

AKREP BURCU: Aslan yeni ayıyla birlikte Akrep burçları kariyer konusunda yeni başlangıçlar yapacak. Terfi alabilir, yeni bir göreve ya da projeye başlayabilirler. Merkür retrosundan dolayı geçmişte kaçırdıkları bir fırsat tekrar gündemlerine gelebilir. Her durumda iyice gözden geçirmelerinde fayda var. Jüpiter desteğiyle birlikte Akrep burçları yatırım, kredi ve vergiler konusunda oldukça şanslı olacak. Gökyüzünde aynı anlardaki Uranüs ve Venüs karesi ise ortaklık ve ilişkilerle ilgili beklenmedik gelişmeler vadediyor.

YAY BURCU: Aslan yeni ayında Yay burçları çok farklı insanlarla tanışabilir, vizyonlarını geliştirecek insanlarla bir araya gelebilir, yurt dışı ve eğitim konularında güzel başlangıçlar yapabilirler. İlişkisi olmayan Yay burçları, Jüpiter'in de desteğiyle birlikte yeni başlangıçlar yapabilir, ilişkisi olanlar keyifli bir dönem yaşayabilirler. Merkür retro pozisyonda olduğu için iletişimle ilgili yanlış anlamalara dikkat etmelerinde fayda var.

OĞLAK BURCU: Aslan yeni ayında Oğlak burçlarının gündemi yatırım, krediler, vergi, miras ve maddiyat olacak. Merkür retro pozisyonda olduğu için geçmişte kaçırdıkları fırsatlar tekrar önlerine gelebilir. Her sözleşmeyi ve anlaşmayı birkaç kez kontrol etmelerinde fayda var. Aynı anlarda gökyüzünde gerçekleşen Uranüs ve Venüs karesi ise çok büyük ve riskli yatırımlar yapmamalarını söylüyor.

KOVA BURCU: Aslan yeni ayıyla birlikte Kova burçlarının eski aşkları tekrar gündemlerine gelebilir, hayatlarına girebilir. Yalnız olanlar ise yeni ilişki başlangıcında bulunabilirler. Merkür retro pozisyonda olduğu için her iki durumda da temkinli olmalarında fayda var. İlişkisi olanlar bu dönemde iletişimle ilgili konulara dikkat etmeli, küçük meseleleri gözlerinde büyütmemeliler. Gökyüzünde aynı anlarda gerçekleşen Uranüs ve Venüs karesi ise aşk ve parayla ilgili konularda beklenmedik durumlara işaret ediyor.

BALIK BURCU: Aslan yeni ayında Balık burçları yeni iş ortamlarına girebilir, yeni iş teklifleri alabilirler. Rutinlerini kolaylaştıracak gelişmeler yaşayabilirler. Merkür retro pozisyonda olduğu için daha önce kaçırdıkları fırsatlar önlerine tekrar çıkabilir. Her durumda anlaşma ve sözleşmeleri dikkatli incelemelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Uranüs ve Venüs karesi ise iş ortamındaki arkadaşlıklarında

Yorumlar