Astroloji

Aylık Burç Yorumları: Eylül 2024

Astroloji verilerine göre Eylül 2024 ayının genel görümünü astrolog Aygül Aydın, bu durumun burçlara olası etkilerini astrolog Gamze Koç yorumladı.

Aylık Burç Yorumları: Eylül 2024

EYLÜL AYI GENEL ASTROLOJİ YORUMU 

1 Eylül saat 18:18’de Uranüs, Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Bu geri hareket dönemi, kendine olan değerini ve dünyaya sunduklarını gerçekleştirmek için harika fırsatlar sunacak. Belki de bazen yeterince değerli hissetmiyor ya da yeterince başarılı olduğunu düşünmüyorsun. Ama merak etme, Uranüs'ün Boğa burcundaki gerilemesi seni olumsuz düşüncelerden kurtulmanı ve aslında ne kadar değerli olduğunu fark etmeni sağlayacak. Kendine güven ve bu sürecin keyfini çıkar!

2 Eylül saat 03:08’de Plüton, Oğlakburcuna geçerek retro hareketine devam ediyor. Bu gezegenin dönüşüm gücüne hazır ol! Kontrolün dışında gelişen kadersel olaylara sebep olan bu zorba gezegen, hangi evinde transit ediyorsa, o konuların çürümüş kalıplarını yerle bir ediyor. Sosyal düzenler alt üst oluyor, toplumsal yapılar sarsılıyor. İradeni aşan kolektif olaylar ve doğal gelişimler bu dönüşümü gerçekleştiriyor. Hazır mısın? Plüton'un gücünü hisset ve hayatını baştan aşağı değiştir!

3 Eylül saat 04:55’de Başak burcunda 11 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Hedeflerini dürüstçe düşünmene, kendini sabote etme yollarını bulmana yardımcı oluyor. Unutma, uzun süredir bir hedef uğruna çalışıyor olman onun doğru yol olduğu anlamına gelmez. Planlarına takılı kalmak sadece değişimden veya baştan başlamaktan korktuğun için olabilir ve bu da gerçek başarılarını etkileyebilir.

4 Eylül saat 22:46’da Mars, Yengeç burcuna geçiyor. Evet, tamam Yengeç burcundaki Mars'ın geçişi hassas bir enerjiye sahip olabilir, ama bu demek değil ki hiçbir şey yapmayacaksın. Mars'ın Yengeç enerjisiyle birlikte nasıl çalışacağını öğrenirsen, gerçekten başarılı olabilirsin. Örneğin ev içi görevlere odaklanmak, bu geçişi en iyi şekilde değerlendirmenin yollarından biridir.

9 Eylül saat 09:50’de Merkür, Başak burcuna geçiyor. Zihninin keskinleştiği, konuşmalarının hassaslaştığı ve iletişim becerilerinin arttığı bu döneme hoş geldin! Başak burcuyla birlikte gereksiz detayları atıp sadeleşme zamanı geldi. Sözlerini daha net ve doğru biçimde ifade etme şansına sahip olacaksın. Bu geçiş altında pürüzlü konuları ortadan kaldırmak için sert konuşmalara yönelebilirsin. Analitik gücün artacak ve bilgileri daha iyi anlama yeteneğine sahip olacaksın. Yani düşüncelerini berrak bir şekilde aktarabileceksin. Şimdiden keyifli bir dönem diliyorum!

18 Eylül saat 05:45’te Balıkburcunda 25 derecede bir “Parçalı Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Bu Ay Tutulması senin için bir dönüm noktası olabilir! Gün planlayıcının tutsaklığından kurtul ve saatine bakmaya bile uğraşma. Bu astrolojik olay, zihninde dans eden düşüncelere odaklanmanı sağlayacak. İçgüdülerin yükselecek ve sezgilerin seni daha büyük başarılara yönlendirecek.

22 Eylül saat 15:44’de Güneş, Terazi burcuna geçiyor ve bu demektir ki denge ve uyum zamanı geldi. Terazi burcunda her şey başkalarıyla bağlantı kurmak, güzelliği almak ve ruhu yatıştırmakla ilgilidir. Adalet, zarafet ve başkalarıyla yarı yolda buluşma zamanıdır. Artık farklılıklara odaklanmak yerine, Terazi Güneşi altında seni benzer kılan şeyi anlayabilirsin. Her durumu tüm açılardan görebilirsin çünkü Terazi'nin huzurlu ve işbirlikçi doğası sayesinde uçurumları köprülerle aşabilirsin. Haydi, dengeye adım atma vakti!

23 Eylül saat 05:36’da Venüs, Akrep burcuna geçiyor. Venüs, Akrep burcuna geçiyor ve ilişkilerine farklı bir perspektif sunuyor. Bu zaman diliminde, içinde bastırdığın düşünceleri ortaya çıkarmak için mükemmel bir fırsat var. Artık o dırdırcı düşünceleri görmezden gelemeyeceksin çünkü Venüs ve Akrep bir araya geldiğinde gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaksın. Bu geçiş, ilişkilerini derinlemesine analiz etmene ve doğruluğunu sorgulamana yardımcı olacak. Belki de zamanın geldiğini düşünerek ilişkinde yapabileceklerini değerlendirmelisin. Her ne olursa olsun, bu geçiş sana ilişkilerinin gerçekliğini kontrol etme şansı veriyor!

26 Eylül saat 11:09’da Merkür, Terazi burcuna geçiyor. Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile diplomasi rüzgarları estirecek! Terazi, adaletin sembolü olan Terazi ölçeği ile ilişkilendirilir ve bu dönemde her duruma adil ve dengeli bir yaklaşım benimsemen, daha objektif olmanı sağlar. Bu geçişi, evrenden gelen nazik bir hatırlatma olarak düşün; başkalarının bakış açılarını önemsemek ve uzlaşmayı kucaklamak, güzelliğin anahtarıdır.

Astrolog Aygül Aydın / hurriyet.mahmure.com

BURÇLARA GÖRE EYLÜL 2024 ASTROLOJİK YORUMLARI

Koç ve yükselen Koç burcu Eylül ayı burç yorumu: Bu ay çalışma hayatına, işe, beslenmeye, egzersiz ve rutinlerinize odaklı olacaksınız. Ay sonuna dek Venüs karşıt alanınızda olacak. İlişkilerden yana şanslınız, eşinizden, partnerizden destek göreceksiniz. 3 Eylül’deki Yeni Ay ile işe dair kararlar alabilirsiniz. İş başvurusu yapabilir, yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Diyete, yeni bir spora başlayabilirsiniz. Hayatınıza düzen getirmek isteyeceksiniz, planlı, programlı olmak, verimli çalışmak iyi gelecek. Yeni bir tedavi süreci söz konusu olabilir, evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Bu dönem birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili bazı değişimler de olabilir. 4 Eylül’de Mars, ev, emlak, aile ile ilgili alanınıza geçiyor. Aralık ayına dek evde hareketlilik artacak, evin güvenliğini ilgilendiren konular, ev içinde tadilat gündeme gelebilir. Anne, babanızla ilgilenmeniz gerekebilir, aile içinde tartışmamaya özen gösterin. Daha çok evden çalıştığınız bir düzene de geçebilirsiniz. 18 Eylül’deki Ay tutulması beklenmedik kadersel olayları ortaya çıkarabilir. Yurt dışı bağlantılı konular gündeme gelebilir. Ruhsal anlamda biraz zorlanabilirsiniz, bazı şeyleri kontrol edemeyeceğinizi anlayabilirsiniz. 22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor ve ilişkiler, davalar, sözleşmeler ve ortaklı işler odağınız olmaya başlıyor. 

Boğa ve yükselen Boğa burcu Eylül ayı burç yorumu: Eylül ayında aşk hayatınız, yaratıcı işler, varsa çocuğunuza dair konularla ilgileneceksiniz. 3 Eylül’deki Yeni Ay ile aşk hayatınıza dair önemli bir karar alabilirsiniz. Çocuk sahibi olabilirsiniz veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Tatile çıkabilir, size keyif veren konulara harcama yapabilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlara, üyesi olduğunuz dernekler ve sosyal çevrelere dikkat etmelisiniz, verdikleri fikriler yanıltıcı olabilir. 4 Eylül’de Mars’ın Yengeç burcuna geçişi ile kardeşler, kuzenler ve yakın çevrenize odaklı olacaksınız. Aralık ayına kadar iletişime dair konular, sözleşmeler oldukça önemli olurken, kardeşler ile iletişimde bazı sürtüşmeler de olabilir. İletişimde kırıcı olmamaya özen gösterin. 18 Eylül’deki Ay tutulması arkadaş ve sosyal çevre alanınızda gerçekleşiyor. Etkinliklere, kutlamalara katılabilirsiniz. Bir arkadaşınıza destek olabilirsiniz veya birilerine fedakarlık yapabilirsiniz, fakat çevrenizden fazla etkileniyor olabilirsiniz, başkalarının düşüncesiyle karar almadığınıza emin olun. 22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor. İş hayatı, sağlığınız önem kazanıyor. Sağlıklı yaşamak ve işte verimli olmak isteyebilirsiniz. 23 Eylül’de Venüs ilişkiler alanınıza geçiyor. Eşinizle, sevgilinizle daha çok vakit geçirebilir; onunla gelecek planları yapabilirsiniz. 

İkizler ve yükselen İkizler burcu Eylül ayı burç yorumu: Eylül ayında eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili önemli kararlar gündeme gelirken işinize dair bazı sonuçları da göreceksiniz. 3 Eylül’deki Yeni Ay ile eve yeni eşya alabilir, düzenleme yapabilirsiniz veya taşınabilir, evinizi kiraya verebilir, satabilirsiniz. Aile içinde bir konuyu gündeme getirebilir, konuşabilirsiniz, ancak mümkünse bu konuşmaları 4 Eylül sonrasında yapın. Çünkü 2-3 Eylül’de Mars’ın Neptün ile dik açısı yanlış adım atmanıza sebep olabilir. Bu günlerde sağlığa da özen göstermelisiniz. 4 Eylül’de Mars para alanınıza geçiyor. Aralık ayına dek daha çok para kazanmak isteyebilir, elinizdeki varlıkları korumak için mücadele verebilirsiniz. Harcamalar da artabilir. 18 Eylül’deki Ay tutulması ile kariyerinizde bir dönemin sonuna geliyorsunuz. İşten ayrılabilir, sektör değiştirebilirsiniz. Farklı bir pozisyona geçebilirsiniz veya evlenmek, boşanmak gibi statü değişiklikleri yaşanabilir.  Anne ya da babanıza dair bazı sorunlarla ilgilenmek gerekebilir. 22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor ve aşk hayatı, çocuğunuz, keyif aldığınız konulara daha çok vakit ayırıyorsunuz. 23 Eylül’de Venüs’ün Akrep burcuna geçişi ile çalışmaktan ve üretmekten keyif alacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. 

Yengeç ve yükselen Yengeç burcu Eylül ayı burç yorumu: Bu ay yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkiniz önem kazanıyor. İletişim, seyahat, haberleşme, satış, reklam, pazarlama işleri de hızlanacak. 3 Eylül’deki Yeni Ay bu alanlarda yenilikleri gündeme getirebilir. Bir seyahat planı gündeme gelebilir, iletişime dair bir projeye başlayabilir, bir seminere katılabilirsiniz. Ancak 3 Eylül’de seyahatlerde bazı sorunlar çıkabilir, önemli imzaları da bu tarihe denk getirmemeye özen gösterin. Neptün etkisiyle hata ve yanılgılar olabilir. 4 Eylül’de Mars sizin burcunuza geçiyor. Aralık ayına kadar enerjiniz oldukça yüksek olacak. Planladığınız pek çok şeyi artık gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Ancak bir yandan bu dönem duygusal tepkileriniz ilişkileri bozabilir, kendinizi korumaya alabilir, kabuğunuza çekilebilirsiniz. Mide hassasiyeti yaşayabilirsiniz. 18 Eylül’deki Ay tutulması ile yurt dışı bağlantılı işler, hukuki konular, eğitim ve seyahatlerle ilgili sonuç alacaksınız, bu Ay tutulması sizi destekliyor. Bir eğitimi başarıyla tamamlayabilir, medyada yer alabilir, makalenizi, kitabınızı yayımlatabilirsiniz. Vize veya oturum izniniz çıkabilir. 22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor. Yerleşim, emlak, ev, aile temaları önem kazanıyor. 23 Eylül sonrasında ise Venüs Akrep burcuna geçerek aşk hayatınızı renklendirecek. 

Aslan ve yükselen Aslan burcu Eylül ayı burç yorumu: Bu ay maddi konulara, gelirlerinize odaklı olacaksınız. 3 Eylül’deki Yeni Ay sonrası iki hafta boyunca yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz, yatırımlara dair yeni stratejiler oluşturabilir, kazancınızı arttırabilirsiniz. Yalnız, 3 Eylül tarihi biraz problemli. Özellikle arkadaş ilişkilerinizde maddi konulara bağlı bazı problemler yaşayabilirsiniz. Yardım etmek isteyebilirsiniz, ancak paranızı geri almanız zor olabilir, bunu düşünmelisiniz. Yine 3 Eylül’de riskli yatırımlardan ve bilmediğiniz yatırım kaynaklarından uzak durmanızda fayda var. 4 Eylül’de Mars, arka alanınıza geçiyor. Aralık ayına dek sağlığınıza özen göstermelisiniz. Enerjinizi doğru kullanamayabilirsiniz, insanlar arkanızdan iş çevirebilir. Bu dönem yurtdışı bağlantılı işlerde başarılı olabilirsiniz. 18 Eylül’deki Ay tutulması ile eşinizin veya ortağınızın parasına dair önemli konular gündeme gelebilir. Ödemeler, vergi, kredi, borç, nafaka, miras gibi konularla ilgilenmek gerekebilir. Bu dönemde parasal konularda gerçekçi olun, duygusal kararlar almayın. 22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor. Kardeşler, kuzenlerle daha çok vakit geçirebilirsiniz, iletişim ve seyahatler gündeme gelebilir. 23 Eylül’de Venüs’ün ev ve aile alanınıza geçmesi ile evinizi güzelleştirebilir, aile içinde ilişkilerinizde çok daha sıcak ve anlayışlı olabilirsiniz. 

Başak ve yükselen Başak burcu Eylül ayı burç yorumu: Bu ay sizin için oldukça önemli. 3 Eylül’deki Yeni Ay ile bedeniniz, sağlığınız, özel hayatınız, çalışma koşullarınıza dair önemli kararlar alabilirsiniz. Daha önce planladığınız şeyleri bu Yeni Ay'dan üç gün sonra harekete geçirebilirsiniz. 3 Eylül tarihi biraz yanıltıcı etkiler taşıyor. Özellikle de özel hayatınız ve ilişkilerde, sözleşme ve ortaklı işlerde bazı problemler sizi etkileyebilir. Bazı konularda yanıldığınızı düşünebilir, gerçekleri görebilirsiniz. 4 Eylül’de Mars sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili alana geçiyor, etkinlikler, kutlamalar, keyifli anlar sizi mutlu edecek. Aralık ayına dek sosyal hayatın içinde oldukça aktif olacaksınız. Ekip işleri, sosyal medya projeleri de gündeme gelebilir. 18 Eylül’deki Ay Tutulması özel hayatınız ve ilişkilere dair önemli kararları gösteriyor. Bir aşk hikayesinde ayaklarınız yerden kesilebilir veya devam eden bir ilişkide sona gelebilir, ilişkiyi bitirebilirsiniz. Her ne olursa olsun daha duygusal ve hassas olabilirsiniz. 22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor ve paraya dair konular önem kazanıyor. 23 Eylül’de Venüs Akrep burcuna geçiyor. Kuzen ve kardeşlerle ilişkiniz, yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanıyor. 

Terazi  ve yükselen Terazi burcu Eylül ayı burç yorumu: Eylül ayının ilk iki haftası dinlenmek, kendinize vakit ayırmak iyi gelecek. Ruhsal ve spiritüel konularla ilgilenebilir, bilmediğiniz yönelerinizi keşfedebilirsiniz. Ekim’de sizin burcunuzda bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma öncesi plan yapmak, kötü alışkanlıkları bırakmak, ruhsal ve fiziksel sağlığa odaklanmak, tutulma ile gelen yeniliklere hazırlık süreci olacaktır. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutun. 4 Eylül’de Mars, Yengeç burcuna geçiyor. Aralık ayına kadar kariyer, iş hayatı, statünüz önem kazanıyor. Üstleriniz, otorite figürleri ve sizden yaşça büyük kişilerle bu dönemde tartışmaktan kaçının. Kariyerde daha çok çaba gösterebilir, görünürlüğünüzü arttırabilirsiniz. 18 Eylül’de gerçekleşen Ay tutulması ile işe dair konularda yaptığınız fedakarlıkların size etkisini fark edebilirsiniz. Bazı çalışma arkadaşlarınızla yolları ayırabilirsiniz veya onların hayatındaki problemleri görebilirsiniz. İş ve çalışma koşullarında değişim olabilir,. Sağlık problemleri de gündeme gelebilir, diğer taraftan tedavi olabilir ve  iyileşebilirsiniz. 22 Eylül’de Güneş burcunuza geçiyor, kendinize olan güveniniz artacak. Sağlığa dair sorunlar olduysa çok daha zinde hissedeceksiniz. 26 Eylül sonrası Merkür’ün de burcunuza geçmesi ile kendinizi çok daha doğru ifade edeceksiniz, fikirlerinizi ve hayatınıza dair aldığınız önemli kararları çevrenizle paylaşabilirsiniz. 

Akrep ve yükselen Akrep burcu Eylül ayı burç yorumu: Eylül ayında oldukça sosyal olacaksınız. 3 Eylül’de gerçekleşen Yeni Ay ile işinizde kendinizi ortaya koyabilir, zam alabilir, etkinlik ve organizasyonlara katılabilirsiniz. Yeni bir derneğe üye olabilir, yeni çevrelere girebilirsiniz. 3 Eylül civarı yatırımlarda ve maddi konularda yaşanabilecek kayıplara dikkat etmeniz gerekiyor. 4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçiyor. Aralık ayına kadar yurtdışı konuları, seyahatler, hukuki konular, eğitim, ticaret, medya alanlarında mücadeleniz olabilir. Örneğin markanızı tescil ettirmek, medyada yer almak, dava açmak, vize başvuruları gibi konular sizi meşgul edebilir. 18 Eylül’deki Ay tutulması aşk ve çocuklarla ilgili alanda gerçekleşiyor. Sanatsal işler yapıyorsanız yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak. Bu Ay tutulması ile çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuğunuza ya da sevgilinize karşı hassas olabilirsiniz, ayağınız yerden kesilebilir. 23 Eylül’de Venüs sizin burcunuza geçiyor, ilişkilerde şansınız yükseliyor ve çekiciliğiniz artıyor. Kişisel bakım ve alışverişe önem verebilirsiniz. 26 Eylül’de Merkür’ün Terazi burcuna geçişinden sonra kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Planlarınızı ve düşüncelerinizi kendinize saklayabilir, arka planda çalışabilirsiniz. 

Yay ve yükselen Yay burcu Eylül ayı burç yorumu: Bu ay iş hayatınız ve kariyerinizle ön plandasınız. Önemli görüşme ve toplantılar yapabilir, terfi alabilirsiniz. 3 Eylül’deki Yeni Ay ile yeni bir işe girebilir, yeni bir proje alabilir, kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Fakat ev ve aile hayatında bazı problemlerle uğraşmanız gerekebilir. Ev içinde tadilat veya aksilikler sizi zorlayabilir, aile büyüklerinin sağlık sorunları veya onların hayatındaki engeller ya da eşinizin, partnerinizin işine, onun ailesine dair problemlere canınız sıkılabilir. 4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçiyor. Aralık ayına kadar ödemeler, kredi, vergi, miras, nafaka konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Bazı Yay burçları operasyon geçirebilir. 18 Eylül’de Balık burcundaki Ay tutulması ile ailenize odaklanabilirsiniz, evden ya da ülkeden ayrılabilir, taşınabilir, evinizi satabilir ya da kiraya verebilirsiniz. Ancak bu noktalarda belirsizlik de yaşayabilirsiniz. Anne babanız arasında anlaşmazlık olabilir, onların bazı sorunları gündeme gelebilir. 22 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ile etkinlik ve organizasyonlara katılabilir, işten gelen gelirlerinizi arttırabilirsiniz. 26 Eylül sonrasında ise gelecek planlarınızı hızlandırabilirsiniz. Ay sonuna doğru sosyal hayatınız canlanacak ve kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. 

Oğlak ve yükselen Oğlak burcu Eylül ayı burç yorumu: Eylül ayında iletişim, haberleşme, medya, seyahatler, ticaret ve eğitim konuları oldukça aktif olacak. 3 Eylül’deki Yeni Ay ile seyahate çıkabilir, vize başvurusu yapabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu Yeni Ay sizi destekliyor. Ancak yakın çevrenizdeki kişilere dair problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. 4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçiyor. Aralık ayına kadar ilişkiler, davalar, eşiniz ve ortağınızla olan ilişkinize odaklı olacaksınız. Eşle bazı anlaşmazlıkları düzeltmek gerekebilir. Bazı Oğlak burçları ise taşınabilir. 18 Eylül’deki Ay tutulması ile kişisel girişimlerinize dair önemli bir konu gündeme gelebilir. İnsiyatif alarak ticari bir girişimde bulunabilir; iletişim, eğitim, sözleşmelerle ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz. Ancak bu tutulma Neptün etkisinde olduğundan bazı karışıklık ve hataları da getirebilir. Yakın çevrenizde yaşananlardan etkilenmenize neden olabilir. Örneğin kardeşinize yardım etmeniz gerekebilir. Arabanızı satabilirsiniz veya kısa bir seyahate gidebilirsiniz. 26 Eylül sonrası kariyerinizde ve statünüzde dair önemli kararlar alabilirsiniz. İşiniz ve kariyerinizde yeni bir dönem başlıyor.

Kova ve yükselen Kova burcu Eylül ayı burç yorumu: Eylül ayında maddi konular, kredi, borç, nafaka, miras gibi temalar ön planda olacak. Kazancınız, yatırım, alım satımlar da gündemde olabilir, eşinizin maddi konuları da gündeminizde olabilir. 3 Eylül’de gerçekleşen Yeni Ay ile bu alanlarda karar alabilirsiniz, örneğin kredi çekebilir, yatırımları düzenleyebilirsiniz. Ancak bu alanda sorunlar da yaşanabilir, kararlarda uzun vadeli düşünmelisiniz. Unuttuğunuz bir borcu ödemeniz gerekebilir. Borsa gibi riskli alanlarda teminli olmalısınız. 4 Eylül'de Mars Yengeç burcuna geçiyor. Aralık ayına dek iş hayatında oldukça aktif olacaksınız, çok çalışabilir, sürekli meşgul olabilirsiniz. Yardım aldığınız, size hizmet veren kişilerle ilişkileriniz bozulabilir, iş yerinde ilişkilere özen gösterin. Bu dönemde mide ve göğüs problemleri, gastrit, sindirim sorunları, cilt rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz. Hayatınızda stresi kontrol etmek önemli olacak, düzenli egzersiz rutinine başlayabilirsiniz.18 Eylül’de kazançlarla ilgili alanlarınızda bir Ay tutulması meydana geliyor. Büyük paralar kazanabilir ve harcayabilirsiniz, alım satımlarla ilgilenebilirsiniz. 23 Eylül’de Güneş, 26 Eylül’de ise Merkür Terazi burcuna geçiyor. Ayın sonuna doğru size keyif veren konulara odaklanacaksınız, seyahate çıkabilir, uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızdan haber alabilirsiniz. Medyada yer alabilir, önemli bir makale veya yazıyı yayımlayabilirsiniz.  

Balık ve yükselen Balık burcu Eylül ayı burç yorumu: Bu ay ilişkiler önem kazanıyor. 3 Eylül’deki Yeni Ay sonrasında evlilik, nişan kararı alabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Sözleşme ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Eşinizin hayatında önemli bir konu olabilir. 3 Eylül’de ailenizden destek görmediğinizi fark edebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ya da ev ve yerleşime dair bir konu canınızı sıkabilir. 4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçiyor. Aralık ayına dek çocuklarınızla ilgilenebilir, çocuk sahibi olabilir, hobileriniz ve keyif aldığınız konulara daha çok vakit ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler olabilir. Enerjinizi yaratıcı alanlara harcayacaksınız. 18 Eylül’de burcunuzda ilk Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma civarında daha hassas ve duygusal tepkiler verebilirsiniz, tutulma bulaşıcı hastalık riski taşıyor, sağlığınıza özen göstermelisiniz. Kötü alışkanlıkları ve bağımılıkları bırakmak için doğru zamandır. Kilo verebilir, detoksa başlayabilirsiniz. Stilinizde değişiklik yapabilirsiniz, kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. 23 Eylül sonrasında seyahate çıkabilir, yabancılardan ve uzakta yaşan kişilerden destek görebilirsiniz. 26 Eylül sonrasında ise kredi, borç, vergi, miras gibi mali konular gündeme gelebilir. 

Astrolog Damla Yılmaz - vogue.com.tr/

Yorumlar