Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 14 - 20 Ekim

astroloji verilerine göre 14 - 20 Ekim 2024 haftasında burçları etkileyebilecek olası gelişmeleri astrolog Seyran Ataklı yorumladı: İşte haftalık burç yorumlarınız

Haftalık Burç Yorumları: 14 - 20 Ekim

KOÇ BURCU HAFTALIK YORUMU:  Sizin dolunayınız, önümüzdeki 10 gün kendinizi baskılanmış ve stresli hissedebilirsiniz. Gelecek kaygıları artabilir. Kronik sağlık sorunları, mide, migren rahatsızlıkları öne çıkabilir. Kariyeriniz, aileniz, sağlığınızla ilgili önemli gündemler yaşanabilir, sorumluluklar artabilir.

İlişkilerle ilgili bitişler, ebeveynlerle ilgilenmeniz gereken mevzular, belirsiz olan konularda negatif ya da pozitif yönüyle nihai sonuçlar meydana gelebilir. Evlenmek ya da ailelerin tanışması gibi hayati durumlar için çok güzel bir dönem değil. Bir ortaklık, işbirliği bitebilir, kimilerine evlilik teklifi gelebilir. Hayatınızı gözlemleyin, bugüne kadar neye çaba harcadığınızı iyi düşünün. Birçok şeyin değiştiğini göreceksiniz. Alım satım, taşınma, yer değişimi, kariyer değişimi gündeme gelebilir.

BOĞA BURCU HAFTALIK YORUMU:  Kadersel, sizin dışınızda gelişen ve müdahale edemeyeceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Dolunay arka planda gerçekleşiyor, mahkeme, davalar, yurtdışı yerleşim, taşınma gündeme gelebilir. İçinizdeki yetenekleri ortaya çıkartabileceğiniz, mesleki olarak fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir dönem.

Yeni para kazançları, ticari fırsatlar öne çıkabilir. Özellikle ruhsal ve fiziksel sağlığınıza dikkat edin. Yeni bir tedavi başlayabilir, bir tedavi bitebilir. Düşme, çarpma, yaralanmalara karşı acele hareketlerden kaçının. Yetersizlik ve kaygı hissediyorsanız kendinizi iyileştirin, ihtiyacınız varsa profesyonel yardım alın. Diyete başlayabilir, zararlı alışkanlıkları bırakabilirsiniz. Trafikte, seyahatlerde sakin olun. 

İKİZLER BURCU HAFTALIK YORUMU:  Dolunay bazı yarım kalmış hedefleri tamamlatabilir, önümüzdeki 10 gün kariyerde başarı elde edebilirsiniz. Bazı ödüller gelebilir, takdir görebilirsiniz. Sosyal çevreler, sosyal ortamlar, arkadaşlıklarda bazı anlaşmazlıklara karşı açık bir gökyüzü.

Bazı insanlar geride kalabilir, birilerine ciddi mesafe koyabilirsiniz. Bir işbirliği bitebilir, bir mesleki hedefinize ulaşabilir, bir projeniz tamamlanabilir. Yeni güzel bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Beklentilerinizi doğru dengelemeli, hedefleriniz için çaba sarf etmelisiniz. Kendinizi duygusal olarak sıkışmış hissedebileceğiniz bir dönem. Harcamalar artabilir, paranızı doğru ve akıllıca kullanın, elinizdekini koruyun.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK YORUMU:  Önemli bir dolunay. Kariyerde statü değişimi, evlilik, boşanma, pozisyon değişimi, terfi, yer değişimi gibi geleceğinizi etkileyecek durumlar meydana gelebilir. Hayatınızda yeni başlangıç ve bitişler yaşanabilir. Yeni bir temel atabilir, uzun zamandır kafanızı meşgul eden bir konuyu tamamlayabilirsiniz.

Yasal işlerle uğraşabilir, iş değiştirebilir, kendi işinizi kurabilir, aradığınız desteği bulabilirsiniz. Biraz mücadele edeceksiniz. Eş, partner, ebeveynler, eşin ailesi onların beklentileri ve sağlıklarıyla ilgili sorumluluklar artabilir. Tüm ilişkilerinizde tartışmalara dikkat edin. Geçmiş konular açılabilir, olaylar büyüyebilir. Sakin kalmakta fayda var. Kendinize yeni bir düzen kurma zamanı. Mide, sindirim sistemi problemleri, migren ağrıları tetiklenebilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK YORUMU:  Hayatınızda yeni bir yola çıkıyorsunuz. Yaşama bakışınızı sorgulayacaksınız. Bazı düşüncelerinizi, tavırlarınızı değiştirebilirsiniz. Taşınma, yer değişimi, yurtdışı planları, uluslararası yolculuklar ya da ticari planlar devrede. Yeni bir eğitim başlayabilir ya da tamamlanabilir.

Bir hukuksal dava, resmi işler sonuçlanabilir ya da bir mücadele verilebilir. Sağlığınıza bu dönem Chiron etkisiyle dikkat edin, kariyer ilişkilerinde gizli düşmanlıklara karşı uyanık olun. Önümüzdeki 10 gün iletişim trafiğinin yoğun olduğu, yakın çevre etkileşimlerinin aktifleştiği bir dönem. Kardeşler, akrabalar, arkadaşlar mercek altında. Alım satım, yeni imzalar, anlaşma, sözleşme gündeme gelebilir. Ani bir yolculuk gerçekleşebilir.

BAŞAK BURCU HAFTALIK YORUMU: Chiron etkili dolunay para, gelir gider trafiği, kaynaklar alanında gerçekleşiyor. Sizi huzursuz eden bazı gelir gider konuları, pozitif yönüyle bir borcun tamamlanması ya da başvurulan bir krediden onayın gelişi söz konu olabilir. Beklediğiniz bir para gelebilir, bir borç yapılandırılabilir, emeklilik başvurusu tamamlanabilir.

Zorunlu ihtiyaçlar kriz çıkartabilir. Ruhsal ve duygusal olarak geçmiş travmaların ortaya çıkabileceği, sizin için hassas bir 10 gün. Sosyal çevre ve arkadaşlarınızdan uzaklaşabilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı kırgınlıklar su yüzüne çıkabilir, bazı kişileri siz hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Yaşamınızı gözlemleyecek ve önemli kararlar alacaksınız. Öfkeli çıkışlardan bu dönem kaçının, yarardan çok zarar getirir bilin. Kariyerde yol ayrımları, yeni başlangıçlar, görüşmeler meydana gelebilir. 

TERAZİ BURCU HAFTALIK YORUMU:  Tutulmanın ardından yaşanacak Koç dolunayıyla kadersel etkiler devam ediyor. Yarım kalmış ya da son 1 aydır beklediğiniz konuların tamamlanma zamanı. Sizin ya da eşinizin kariyer hayatında önemli gelişmeler, ilişki ya da evlilikte bitişler, yol ayrımları, anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Bununla birlikte yuva kurmak, ardından gelen harcamalar baskı yaratabilir. Öfke patlamalarına karşı önümüzdeki 10 gün tedbirli olmalısınız. Kimileri için geçmiş yaraların tetiklenmesi, kendini yalnız hissetmek gibi etkiler mevcut. Mahkeme ya da davanız varsa mücadele verebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle yol ayrımı, işbirlikleriniz, taşınma gibi konularda çözümler gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. 

AKREP BURCU HAFTALIK YORUMU:  Ailevi ve mesleki sorumlulukların artacağı bir 10 gün. Günlük düzen, ebeveynlerin bakım ve ihtiyaçları, angarya işler, biriken konular ele alınmayı bekleyebilir. Mesleki bir bitiş ya da başlangıç, çalışma arkadaşlarınızda değişim, ast üst ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşanabilir.

İş değişimi, taşınma, pozisyon değişimi gerçekleşebilir. Hizmet aldığınız ve verdiğiniz kişilerle bağlantılı konularda yol ayrımları meydana gelebilir. (Bir dadı, yardımcı asistan vb.. ) Aile içinde, yakın çevreyle tartışmalara dikkat. Sağlık sorunları, yaralanmalar, kazalara karşı gökyüzü uyarıyor. Mide, sindirim, migren rahatsızlıkları tetiklenebilir. Kararsız kaldığınız konularda artık net olun. Beslenme, diyet, spor programına başlayabilirsiniz. 

YAY BURCU HAFTALIK YORUMU:  Önümüzdeki 10 gün gökyüzü maddi manevi destek sunuyor. Yeteneklerinizin görünür olduğu, hobilerinizden para kazanabileceğiniz ya da yaratıcılığı besleyecek projelerde yer alabileceğiniz bir dönem. Beklediğiniz bir alım satım gerçekleşebilir, bir projeye başlayabilir, yeni bir anlaşma yapabilirsiniz.

Ortaklıklarda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir, harcamalar artabilir, çocuklarınızın masrafları kriz yaratabilir. Riskli yatırımlardan kaçının, bütçenizi doğru planlayın. Uzun zamandır beklediğiniz bir para gelebilir, nafaka, tazminat, vergi işleri tamamlanabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için hamilelik haberleri gelebilir, eşinizle birlikte ortaklaşa kararlar verebilirsiniz. Kimileri aşık olabilir. Bu dönem kendinizi motive edin, size iyi gelen şeylerle meşgul olun.

OĞLAK BURCU HAFTALIK YORUMU:  Hayatınız dönüşüyor. Kadersel etkiler devam ediyor. Bir kariyer bitebilir, bir yatırım planı tamamlanabilir, bir ortaklık başlayabilir ya da sonlanabilir. Taşınabilir, yer değiştirebilir, yeni bir kariyer planına adım atabilirsiniz.

Üstleriniz değişebilir, pozisyonunuz yenilenebilir, yeni projeler, yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Aile içinde bazı stresli durumlar anlaşmazlıklar ve öfke patlamalarına karşı sakin kalmalısınız. Yasal süreçte hak arayışlarınız olabilir. Özel hayatınızı dönüştürecek etkiler söz konusu. Bazı harcamalar artabilir. Evle ilgi masraflar kriz yaratabilir. Sağlıkta migren ağrıları, mide, tansiyon rahatsızlıkları tetiklenebilir.

KOVA BURCU HAFTALIK YORUMU:  Önümüzdeki 10 gün duygusal yaralar, geçmiş konular, yalnızlık duygusu öne çıkabilir. Hayatınızda bazı şeyler değişiyor ve dönüşüyor. Yeni bir kontrat yapabilir, bir alım satım gerçekleştirebilir, araç alabilir, taşınabilir, yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

İş değiştirebilir, yeni bir anlaşmaya imza atabilir, bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Yakın çevre, özelikle kardeşler, yakın akraba alanında tartışmalar ve alınganlıklara karşı gökyüzü uyarıyor. Aile içinde beklenmedik sağlık sorunları, ticari ilişkilerinizde dönüşümler meydana gelebilir. Bazı kişilere mesafe koyabilir ya da uzaklaşabilirsiniz. Seyahatler, gezi programlarına katılabilirsiniz. 

BALIK BURCU HAFTALIK YORUMU:  Tutulmayı tetikleyen bir dolunay. Para alanı, gelir gider konuları gündemde. Kriz yaratan sürpriz harcamalar artabilir. Bir borç baskı yaratabilir. Kimileri için beklenen bir para gelebilir, sürpriz bir zam alabilir, bir terfi gündeme gelebilir.

Kimileri işten ayrılabilir, tazminat başvurusunda bulunabilir, kredi çekebilir, bir borcu yapılandırabilir. Miras sebebiyle ya da hakkınızı almak için mücadele verebilirsiniz. Her türlü ilişkinizde anlaşmazlıklara karşı temkinli, sakin ve kontrollü olun. Psikolojik olarak kendinizi kaygılı ve yetersiz hissedebileceğiniz bir dönem. Yasal süreçler, kiracıyla ilgili kontrat, menkul kiralama, alım satım devrede olabilir.  

Astrolog Seyran Ataklı - Sözcü 

Yorumlar