Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 16 - 22 Eylül

16 - 22 Eylül 2024 haftasında astroloji verilerine göre burçların günlük yaşamlarını etkileyebilecek olası halleri ünlü astrolog Şenay Devi yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 16 - 22 Eylül

HAFTANIN GENEL ASTROLOJİK GÖRÜNÜMÜ

18 Eylül'de gerçekleşecek. Geçmişte kalan ilişkileri sorunlarını gündeme getirebilir. İlişkilerde ayrılığın eşiğinde olanlar tutulma enerjisiyle Ketu'nun etkisi son noktayı koymanızı sağlayabilir. Jüpiter'in Venüs'le açıları sakin kalıp olayları tümsel bir şekilde değerlendirerek fark edemediğimiz pek çok şeyi fark etmemizi sağlayacak. Bu hafta boyunca Plüton Oğlak seyri ruhumuzun derinliklerinde yara açanların en hassas oldukları yerden korktuklarını yaşayacağı enerjilerle dolu. Akışta ve kabulde kalalım.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Güç ve dönüşüm gezegeni Plüton, 1 Eylül 2024'te 19 Kasım 2024'e kadar Oğlak burcunda retroda ve bizim ömrümüz boyunca geri dönmeyecek. Önemli bir dış gezegen yön değiştirdiğinde, genellikle onu çevreleyen haftada büyük değişimler ve dönüşümler yaşarız. Şimdi bu zamana dikkat edin. Sizin için Uranüs gelir veya kaynaklarla ilgili değişimler getirmeli ve Plüton bir kez daha kariyerinize ve hırslarınıza dikkat çekecektir.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta büyük değişimler ve dönüşümler sizleri karşılıyor. Sizin için Uranüs, yaşam yolunuzda, kimliğinizde ve nasıl evrimleştiğinizde değişiklikler getiriyor ve Plüton bir kez daha kişisel veya profesyonel genişlemeyi nasıl sürdürdüğünüze dikkat çekecektir. Hedeflerinizi yükseltmenin tam zamanı.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Uranüs zihinsel sağlığınız veya perde arkasındaki projeleriniz etrafında değişimler getirmeli ve Plüton bir kez daha zenginliğe, varlıklara, yatırımlara veya yakınlığa dikkat çekecek. Son aylardan devralınan bir şey olarak şunu unutmayın. Yorgun ruhunuz iyileşmeye başlıyor ve hayatınızı dolu dolu yaşamaya hazırsınız. Akışta kalın.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Uranüs, ağınız, arkadaşlarınız veya özlemleriniz etrafında değişimler getirmeli ve Plüton bir kez daha önemli ilişkilere dikkat çekecektir. Uzun vadeli iş planları veya projeleri geliştirmeye, kendi başınıza bir kitap yazmaya veya sadece becerilerinizi geliştirmeye daha fazla dahil olmaya başlayabilirsiniz. Önümüzdeki yıl umduğunuz kadar somut sonuçlar ortaya koymayabilir, ancak bunun nedeni Haziran 2025'te yeniden doğmak için son on bir yıllık döngüyü tamamlamanızdır.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Uranüs kariyeriniz etrafında değişimler getirecek ve Plüton bir kez daha üretkenliğinize, istihdamınıza veya fiziksel sağlığınıza dikkat çekecek. Bu size çok fazla şans, servet, refah ve talih getirecek ve kişisel ve profesyonel hedeflerinizden bazılarını gerçekleştirmenize de yardımcı olabilir. Muhtemelen çok daha şenlikli bir sosyal hayata çekileceksiniz, platonik ruh eşleriyle veya yenileriyle zaman geçireceksiniz veya her biri içten bir hayale ulaşacak. İyilik istemek, ağ kurmak ve popülerliğinizi benimsemek önünüzdeki yolu açacaktır. Tüm bu kozmik büyünün tadını çıkaracağınızdan ve olduğunuz yıldız gibi parlayacağınızdan emin olun!

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Önemli bir dış gezegen yön değiştirdiğinde, onu çevreleyen haftada genellikle büyük değişimler ve dönüşümler yaşarız. Şimdi bu zamana dikkat edin. Sizin için Uranüs, genişlemeyi nasıl sürdürdüğünüzle ilgili değişimler getirmeli ve Plüton bir kez daha tutkularınıza, aşk hayatınıza, çocuklarınıza veya hobilerinize dikkat çekecektir.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sizin için Uranüs, varlıklar, yatırımlar veya ortaklık ilişkileri etrafında değişimler getirmeli ve Plüton bir kez daha ev hayatınıza veya ailenize dikkat çekecektir. Özellikle tanınma, başarı, güç veya şöhret konusunda özlediğiniz ilgiyi görmediğinizi düşünüyorsanız, stratejilerinizi değerlendirmeniz veya bunun yerine yeni bir yol düşünmeniz gerekebilir. Neyse ki, bu kadar göksel destekle, oldukça hızlı manevra yapabilecek veya hatta yeni ve daha iyi bir iş bulabileceksiniz. Yüksek hedefler belirleyin ve harekete geçin!

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Uranüs ilişkiler, ortaklıklar veya müzakereler etrafında değişimler getirmeli ve Plüton bir kez daha fikirlerinize, iletişim projelerinize veya seyahatlerinize dikkat çekecektir. Ayrıca Mars, konfor alanınızdan çıkmanız, yeni ufukları kucaklamanız ve hayata ve dünyaya dair algınızı açmanız için çok fazla fırsat sağlıyor. Yeni başlangıçlar görebileceğiniz bazı olası alanlar şunlardır: uluslararası seyahat veya ilişkiler veya iş, göç, medya ve yayıncılık endüstrileri, yasallıklar veya akademik veya maneviyatla ilgilenme. Bu, kimlik bilgilerinizi güncellemek veya sektörünüzde daha rekabetçi olmak için yeni bir sertifika almak için bir sınıfa kaydolmak kadar basit olabilir. Her şeye rağmen, onu sarsmak ve çok daha ifade edici olmak için istekli olacaksınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Uranüs, istihdam, rutinler veya fiziksel sağlık konusunda değişimler getirecek ve Plüton bir kez daha gelirinize dikkat çekecek. Şimdi Mars'a bir göz atalım. İster bir ikramiye, ister bir anlaşma, ister miras, ister büyük para meselesi veya masrafı, isterse varlıklar ve yatırımlar olsun, servete büyük bir vurgu olacak. Bunun yerine, eşinizin geliri etkilenebilir ve bu da getirdikleri ve harcadıkları şeylere ışık tutabilir.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Uranüs tutkularınız, hobileriniz, romantizminiz veya doğurganlığınız etrafında değişimler getirmeli ve Plüton bir kez daha kimliğinize ve yaşam yolunuza dikkat çekecektir. Mars'a bakalım. Dikkatiniz bir kez daha ortaklıklar, ilişkiler ve takım çalışması üzerinde olacak. Güç gezegeni Mars, 4 Eylül 2024'ten 3 Kasım 2024'e kadar sizden gökyüzünde hızla ilerliyor. İş veya aşkta başka biriyle uzun vadeli planlar yapma eğilimindesiniz. Örneğin, taşınmak, nişanlanmak, evlenmek veya işlerin nereye gittiğini tartışmak için istekli olabilirsiniz. Uyum içinde değilseniz, gerginlik hissediyor veya ayrılmayı tartışıyor olabilirsiniz. Bekarsanız, ruh eşinizi bulmak için harika bir zaman.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Uranüs, ev hayatınızda veya ailenizde değişimler getirecek ve Plüton bir kez daha geçmişinize, ruh sağlığınıza ve sahne arkasındaki projelerin gelişimine dikkat çekecek. Şimdi kırmızı gezegenimize bakalım. Ateş gezegeni Mars, bu ay işe, üretkenliğe ve sağlığa derinlemesine odaklandığınızı gösteriyor. Günlük rutinlerinizle ve iş ve yaşam dengenizi dengelemekle çok meşgul olacaksınız.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Uranüs, fikirleriniz, seyahatleriniz ve iletişim projeleriniz etrafında değişimler getirecek ve Plüton bir kez daha arkadaşlıklara, sosyal hayata ve özlemlere dikkat çekecek. Şimdi Mars'a bir göz atalım. Ateş gezegeni Mars, 4 Eylül 2024'ten 3 Kasım 2024'e kadar tutku bölgenize enerji ve coşku getiriyor. Gerçekte, bu bekarların kendilerini ortaya koymaları ve onları her düzeyde tatmin eden birini bulmaları için yıllardır en şanslı zamanlardan biri.

Astrolog Şenay Devi - Akşam 

Yorumlar