Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 19 - 25 Temmuz

Astroloji verilerine göre 19 - 25 Temmuz 2024 haftasında burçların yaşantılarında etkili olabilecek olası halleri ünlü astrolog Seyran Ataklı yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 19 - 25 Temmuz

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Dolunay geleceğinizle ilgili dilekleriniz, umutlarınız alanında bir sonuç ve tamamlanma getirebilir. Emek vermişsinizdir, karşılığını alırsınız. Toplumsal alanda dikkat çekebilir, kariyerde maddi başarılar elde edebilirsiniz.

Sosyal alanda, arkadaşlıklarınızda beklenmedik sorunlar, tartışmalar, bağlı olduğunuz vakıf, dernek gibi kurumlardan kopuşlar gerçekleşebilir. Yolunda gitmeyen bir şeyler yüzeye çıkacak ve çözüm isteyecektir. Maddi manevi kısıtlanma yaşıyorsanız beklentilerinizi değiştirmeli, farklı fikirler üretmelisiniz. Borsa gibi spekülatif alanlarda riskleri doğru yönetin. İş değiştirebilir, yeni bir projeye dahil olabilir, ekibiniz değişebilir. Kaynaklarınıza dair hızlı harcama yapmayın, borca girmeyin. 

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Uranüs burcunuzda yoğun etki altındasınız. Toplumdaki statünüz, kariyeriniz, özel hayatınızda kışkırtıcı önemli gelişmeler yaşanabilir, hayatınızın bazı önemli dinamikleri değişebilir.

Yer, konum değiştirebilir, evden ayrılabilir,  taşınabilir, işinizden ayrılabilir, işinizle ilgili önemli değişiklik yapabilirsiniz. Cesaretli olurken, gözü kara hareketlerden kaçınmalısınız. Birçok insanla yolları ayırabilir, mutsuz bir evliliği ya da birlikteliği noktalayabilirsiniz. Bir işbirliği bitebilir. Ailenizin sağlığı, sizin kronik sağlık sorunlarınız nüksedebilir. Kalp, damar, nörolojik sorunlara ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Hayata karşı esnek davranın. Dürtülerinizi doğru yönetin.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Jüpiter- Mars burcunuzda, yeni düşünceler, bildiğinizden farklı fikirler, sınırların dışına çıkabileceğiniz bir süreç. Akademik eğitimler, üniversite, burs, tezler, sosyal medya işleriniz, teknoloji çalışmalar, başvurular alanında ani ve beklenmedik konular öne çıkabilir.

Uluslararası konular, yurtdışı satış, oturum alanlarında beklediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Tayin, atama, sürpriz iş seyahatleri, yurtdışı yolculukları gündeme gelebilir. Satürn doğru ve akıllı kararlar vermeniz konusunda uyarıyor. Aşırı cesaret size geri dönülmez bazı hatalar yaptırabilir, iş ve kariyer alanında sıkıntılar yaşanabilir. Hak, hukuk, ahlak konusuna, kontrolsüz ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin. Kardeş, yakın çevre, aile dinamiklerinde iletişim dilinize karşı özen gösterin. Kısa yolculuklarda aksilikler yaşanabilir, aracınız bozulabilir, trafikte yavaşlayın, kazalara karşı temkinli olun.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Kova dolunayı kaynaklarınız, geliriniz, parasal beklentileriniz alanında bazı hayal kırıklıklarına işaret ediyor. Riskli yatırımlardan, altından kalkamayacağınız borçlardan, yüklü harcamalardan kaçınmalısınız.

Geçmişten gelen borçlarla yüzleşebilir, beklemediğiniz bir ödemeyle karşılaşabilirsiniz. Sigorta, tazminat, nafaka, burs, vergi borcu gibi bir konuyu tamamlayabilir, yapılandırabilirsiniz. Kredi çekecekseniz şartları doğru değerlendirmelisiniz. Miras konusu varsa çözümlenebilir. Sağlık konusunda sizin ya da ailenizde bir kronik sorunun yeniden ortaya çıkması, operasyon ya da ameliyat gibi konu başlıkları öne çıkabilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Dolunay ilişkileriniz, eşiniz ya da partnerinizin hayatında oluşabilecek ani gelişmelere işaret ediyor. Sorunlu bir evlilikte ayrılık kararları, ev, yer değişimleri öne çıkabilir.

Merkür burcunuzda retroya devam ediyor, cesaretinizi, hareketlerinizi, iletişim dilinizi kontrolü kullanmanız gerekiyor. İşbirlikleri, ortaklıklar, sosyal çevre ilişkilerinde bazı kopuşlar yaşanabilir, kimileri yeni anlaşmalar, yeni kariyer sözleşmelerine başlayabilir. Toplumsal statüde değişimler, görev, terfi, pozisyon değişimleri gündeme gelebilir. Köklü ve beklenmedik olaylar dengenizi bozabilir. Sağlığınıza, kalp, nörolojik, tansiyon, hormonlarla ilgili rahatsızlıklara özellikle dikkat edin.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Jüpiter- Mars/ Satürn karesi sağlığınıza vurgu yapıyor, bedeninizi bu dönem zorlamayın, yorgunluğunuz artabilir, kendinizi dinlendirin. Gözden kaçan sağlık sorunları ortaya çıkabilir, kronik sorunlar baskı yaratabilir.

Çalışma yerinizi, çalışma ortamınızı değiştirebilir, evden çalışmaya karar verebilir, temponuzu yavaşlatmak isteyebilirsiniz. Sorumluluk ve görevler kimileri için fazla baskı yaratabilir. Eviniz, fiziğiniz, imajınız gibi kişisel alanlarınıza yenilik katmanız mümkün. Estetik konusunda radikal ve bilmediğiniz işlemlerden uzak durun. Rutinleri, eksik kalan, yarım bırakılan konuları tamamlamaya devam edin. İçe dönün, dinlenin, mümkünse seyahate çıkın. Evcil hayvanları olanlar için onların bakım ve sağlıkları öne çıkabilir

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Zor enerjiler devrede. Kaynaklarınız alanında sürpriz gelişmeler, ani harcamalar, farklı yol arayışları, çocuklarınızla ilgili konular ve kararlar devrede olabilir. Bazı stresleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz.

Bu dönem büyük borçlardan, riskli para alışverişlerinden, spekülatif yatırımlardan uzak durmalısınız. Hızlı bir şekilde kredi çekmeyin, büyük bir meblağ altına imza atmayın. Zaman zaman depresif etkiler altında olacaksınız. Neşeniz azalabilir, enerjiniz düşebilir. Şartları zorlamayın, kalp, tansiyon sorunlarına dikkat edin, kendinize, bedeninize özen gösterin. Kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerin yanında bulunun.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

“Beklenmeyeni bekle” enerjileri devrede. Hayatınızda dönüşüm dalgası devam ediyor. Bazı şeyler kontrolünüz dışında gelişebilir. Kimileri için aile, yuva, eş ilişkileriyle ilgili stresli durumlar, anlaşmazlıklar yaşanabilir, ailevi sorumlulukların artabileceği baskılar yaşanabilir.

Ebeveynlerin sağlık sorunları öne çıkabilir. Görünmeyen, konuşulmayan konuların ortaya döküleceği bir dönem. İletişim dilinizi ılımlı kullanmanız gerekiyor. Nörolojik, kalp sağlığı, hormonlar dikkat istiyor. Kazalara karşı hareketlerinizi yavaşlatın. Bazı duygusal ilişkiler sonlanabilir, boşanma kararı alınabilir, evden ayrılabilir, taşınabilirsiniz. Kaynaklarınız, harcamalar, gelir gider, borç alacak konuları denge istiyor. Ödemekte zorlanacağınız borçlardan kaçınmalısınız. Maddi manevi risklerden kaçının.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Kısa uzun seyahatler, yurtdışı konuları, bir eğitimin bitmesi, bir sınavın tamamlanması gündemde olabilir. Vize, oturum, resmi evrak, başvurular ertelenebilir, bazı aksilikler yaşanabilir, sosyal medya reklam, organizasyon gibi aktivitelerde sorunlar çıkabilir.

Kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, eşinizin akrabalarıyla ilgili konular öne çıkabilir, onların sorunlarına ya da hayatındaki yeniliklere ortak olabilirsiniz. Aynı zamanda iletişimde çıkabilecek anlaşmazlıklara karşı sakin kalmalısınız. Beklenmedik haberler gelebilir, zihniniz karışabilir, aileyle ilgili sorumluluklar artabilir. 

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Beklenmedik harcamalar, geçmişten gelen ödemeler, beklediğiniz bir paranın elinize geçmemesi söz konusu olabilir. Kendi içinde zor bir dolunay. Kariyerde değişimler yaşanabilir, eşinizin gelir ve kaynakları değişebilir, ilişkilerde sorunlar çıkabilir.

Kredi, vergi, miras, sigorta, nafaka, ödemeler ve bunların yapılandırılması gündeme gelebilir. Çocuklarınızla ilgili masraflar artabilir. İlerlemeyen konuları bu dönem zorlamayın. Sağlık sorunları çıkabilir, kendinizi depresif hissedebilirsiniz. Bazı girişimler ertelenebilir, gecikebilir.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Sizin dolunayınız. Özellikle 24- 29 derece aralığında kişisel gezegenleri olanlar önemli etkiler alacağını bilmeli. Beklenmedik kariyer değişimleri, istifa, yeni bir iş teklifi, duygusal dünyada karamsarlık, ayrılıklar, kopuşlar devrede. Ani bir kararla yer değiştirebilir, taşınabilirsiniz.

Kaynakları nasıl kullandığınız önemli, şansınıza güvenerek bu dönem hareket etmeyin, abartılı harcamalardan kaçının. Uyanacak ve yön değiştireceksiniz. Artık hayatınıza farklı bir bakış açısıyla bakmayı öğrenmelisiniz. Satürn bir yenilik yapmak istiyorsanız baskı getirebilir, bir projede tıkanıklık olabilir, işler istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. İletişim dilinizi doğru kullanın, tartışmaları uzatmayın. Sizin ve ailenizin sağlığı öne çıkıyor. Nörolojik sorunlara, tansiyon, hormonlara dikkat edin.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Satürn burcunuzda ve sert açılar altında. Bazı baskılar hissedeceğiniz, çevrenizle ve kendinizle önemli yüzleşmeler yaşayacağınız, güven kırıklığı hissedebileceğiniz bir dönem. Bazı dedikodular canınızı sıkabilir, bazı ilişkiler sonlanabilir.

Yalnız kalmak ve içe dönmek isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak bilinçaltı sorunları yüzeye çıkabilir, travmalar tetiklenebilir, uyku sorunları yaşanabilir. Sağlığınız dikkat istiyor. Kontrollerinizi yaptırın, ertelemeyin, ihmal etmeyin. Evinizi düzenleyin, ayıklanın, arının. Hayatınızdaki size iyi gelmeyen toksik her şeyi bırakmaya niyet edin. Maneviyata yönelmek huzur verebilir.

Astrolog Seyran Ataklı - Sözcü

Yorumlar