Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 22 - 28 Temmuz

22 - 28 Temmuz 2024 haftasının astroloji verilerini astrolog Demet Hoşman yorumladı. İşte tüm burçları bu hafta etkileyebilecek olası gelişmeler.

Haftalık Burç Yorumları: 22 - 28 Temmuz

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Tüm sağlık sorunlarınızın ortadan kalkması için büyük bir direnç ve dayanıklılık içinde olursunuz. En basitinden en zoruna kadar tüm sağlık sorunlarında kısa süreliğine strese yenilseniz dahi hemen toparlanarak yeniden hastalıklara karşı gardınızı alır ve savaşmaya başlarsınız. Var olan sağlık sorunu (kanserde dâhil olmak üzere) adeta şifa verici her şey (tıbbi tedavi, bitkisel tedavi, şifa verici güçler) gelir sizi bulur ve hızlıca iyileşerek sağlık sorunlarınızı geride bırakırsınız. Çalışma hayatınızda da tüm olumsuzlukların giderilmesi için karıncalar gibi çalışırsınız. Daha önce gözünüzden kaçan dikkate almadığınız her şeye daha fazla önem vererek yoğun ve sistemli bir çalışmanın içine girersiniz. Bu süreç de eş, ortak ya da bakmaya yükümlü olduğunuz kişilerin maddiyatlarında artış olur. Siz de bu süreç içinde bu kişilerin maddiyatından faydalanırsınız.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bugüne kadar bilinmeyen sizden saklanan sır ya da ailenizdeki olumsuz olaylar herhangi bir araştırmaya girmeseniz dahi birileri tarafından söylenerek gizli saklı olan her şeyi öğrenmeniz sağlanır. Bu öğrenilen sırlarda ruhsal olarak sıkılmanıza ve bocalamanıza sebep olur. Fakat olayı açıklığa kavuşturabilmek adına neden, nasıl, niçin sorularını sorarak büyük araştırmalara girersiniz. Yaşam amaçlarınızın daha net olarak farkına varırsınız. Bulunduğunuz ortamları ve size zarar veren insanları hayatınızdan hızla çıkarmaya çalışırsınız. Bu tip insanlar yakın arkadaşlarınız ya da aile üyeleriniz de olsa onlarla iletişiminizi kesmeye başlarsınız. Tek kelime ile olumlu bir arayış döneminde olursunuz. Kendinizi bulma, yaşamın sırlarını çözmek adına ilginizi çeken konuları hayat felsefeniz haline getirirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hayatınızda olan birçok insan sürekli olarak yanlışlarınızı göstererek ve tavsiyelerde bulunarak hayatınızı yönlendirmeye çalışır. Birçok insandan olumsuz eleştiri almak hayatınız ile ilgili tamamı ile yanlış yaptığınız düşüncesinin yerleşmesine sebep olur. Kendinizi güçsüz, yakınlarınız tarafından kullanılmış hissedersiniz. Hayatınızda meydana gelen her tür olumsuzluk da farkında olmadan kendini suçlamaya ve hiçbir şeyi başaramayacakmış gibi hissetmenize sebep olur. Özgüvenin azalması, korkular ve takıntıların ortaya çıkması ile başarısızlık da gerçeğe dönüşmüş olur. Hayatınızda ki önemli erkekler sizi hayal kırıklığına uğratır. Karşıdan gelen tepki ise sürekli eleştiri şeklinde olduğundan bu hayal kırıklıkların da kendinizi suçlamaya başlarsınız. Toparlanın ve mantığınızla, kalbinizi bir arada dinleyerek kendinize bir yol çizin.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu dönemde sezgileriniz çok fazla çalışır. Evrenin nasıl işlediği, yaşam, ölüm ve mistik konular ilginizi çeker. Bu tip konular ile ilgili uğraşılarınız artarak bu konuların ehli olan insanlarla daha fazla birlikte olur ve bu tip konuları daha derinden öğrenmek istersiniz. Korkularınız, takıntılarınız da artarak sebepsiz sıkıntılara ve gözyaşlarına sebep olabilir. Jüpiter gezegeninin etkisi ile kaç yaşında olursanız olun korkularınız ve takıntılarınız ile yüzleşerek çözüme ulaşabilirsiniz. Jüpiter ve Neptün gezegeni ruhsal boyutta huzura ermeniz amacı ile sürekli olarak bilinçaltınız ve geçmişiniz ile uğraştırır. Miras, alacak, borç gibi meseleler de bu güne kadar bilinmeyen birçok sorunu da ortaya taşıyarak miras meselesinin kökünden çözümlenmesi için sorunları da ortaya dökerek çözüme ulaştırır. Bu dönemde ilgi alanlarınız da değişerek ilgi duyduğunuz konularda eğitimler alma süreciniz de başlar.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Aldığınız zorlu derslerin ödülleri gelmeye başlar. Hayatınızda önem arz eden erkeklerden faydalar görürken, özellikle kadın Aslanlara gezegenler muhteşem aşklar getirebilir. Partnerinizle benzer yaralara sahip olduğunuz için birlikte şifa bulur ve sevgiyi en yalın hali ile yalansız, dolansız yaşamaya başlarsınız. Çıkarın olmadığı ilişkiniz içinde birbirinizin mutluluğu için çabalarsınız. Eskilerin tabiri ile “kendi hikâyenizi yeniden yazmaya başlarsınız”. Zaaflarınızın farkına varma ve bu zaafların kendi yaşamınızda olumsuzluklara sebep olacağını idrak ederek zaaflarınızdan aniden vazgeçersiniz. Kendi başarınız için yeniden çabalamaya ve başarı için umut içinde çalışmaya başlarsınız. Yıldızlar hayatınıza meyvelerini ilerleyen dönemde alacağınız şanslar sunar.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Mars ve Uranüs kavuşumu birçok kişiyi zorlarken siz bu iki güçlü gezegenden fayda görürsünüz. Süreç boyunca özellikle aktivite içeren her konuda diğer zamanlara göre daha fazla direnç göstererek başarılı olabilirsiniz. Herhangi bir spor ile uğraşan kişiler için övgü, başarı, öne çıkma, adından söz ettirme hatta madalyaya sebep olur. Mars’ın verdiği enerji şekli, cesaret, özgüven ve kararlılıktır. Fakat gözü kara hareket etmezsiniz. Bütün olasılıkları hesap etmek diğer zamanlara göre daha kolaydır. İş görüşmeleri, sürünceme de kalan konular, daha önce çekindiğiniz problemler bu süreçte kolaylıkla halledilir. Herhangi bir ameliyat gününün bu sürece denk gelmesi ameliyatta ki başarıyı yükseltirken kanama ve iltihap gibi komplikasyonları ortadan kaldırır. Yeteneklerinizi kolaylıkla ortaya çıkararak başkalarını etkileyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Etrafınıza meydan okumaya kalkabilirsiniz. Bir yarınız oldukça sert diğer yarınız ise muhtaç olana merhamet doludur. Fakat iyiliği yaparken emrivakilerden hoşlanmaz kendi yüreğinizden geçtiği gibi yardım etmek istersiniz. Birilerinin sizi yönlendirmesine izin vermez ve sözlerinizi de esirgemezsiniz. Özgür olma isteğiniz artar, sırtınızda yük olarak gördüğünüz her şeyi bir kenara bırakırsınız. Sorumsuz olarak görünmek ve eleştirilmek umurunuzda olmaz. Yolunuzu kendiniz belirlemek istersiniz. Baskılar ve metazori olarak istenen her şeyin karşısında olur tüm gücünüzle haykırmaktan ve insanları kırmaktan çekinmezsiniz. İş görüşmeleri için hiç uygun bir zaman dilimi değildir. Kendinizi doğru ifade edemeyeceğiniz için karşı tarafa oldukça sert görüneceğinizden olumlu gelişmeler beklenemez.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Sanatsal faaliyetler ve yaratıcılığınızı göstermek açısından oldukça olumlu bir zaman dilimidir. Hayallerinize odaklanacağınız bir zaman dilimidir. Bazı hayallerinizin siz uğraşmadan oluşması mutlu olmanıza sebep olacaktır. Hayatınızı ve kişiliğinizi güçlü kılma adına önemli değişiklikler yapmak istersiniz. Ne istediğinizi, nasıl güçlü olacağınızı ve nerde hangi adımı atacağınızı çok iyi bilirsiniz. Hayatınızda yarım kalan, engellendiğiniz her şeyi belli bir sıralamaya koyarak değiştirir yada oluşturursunuz. Bu arada önünüze çıkan engelleri ve sizi engelleyecek kişileri önce iyilikle uyarır, fakat anlayış göstermiyorlarsa onları dinlemeyeceğinizi ve bildiğiniz yoldan gideceğiniz şiddetli davranışlarla karşı tarafa anlatmaktan çekinmezsiniz. Zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmak ve diyet için oldukça uygun bir dönemdir.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Gezegen etkileri yeniden yapılanma, gücünüzü gösterme ve hayatın yönetiminin parmaklarınızın ucunda olduğunuzu hissettirecektir. Mesleki anlamda bir yıllık tecrübe bilgi ve birikiminizi en iyi ortaya koyabileceksiniz. İş ortamınızı düzenler, daha fazla iş çıkarmak için yapıcı bir hale sokmaya çalışırsınız. Özellikle organizasyon işleri varsa bu süreçte işler kendiliğinden akar ve birlikte çalıştığınız insanlardan da kendilerini gösterebilecekleri hem de size yardımcı olabilecek faydalarını görürsünüz. İş kurmak için oldukça uygun bir zaman dilimidir. Görev bilinciniz ve sorumluluğunuz artar, daha detaycı ve analizci olursunuz. Bu süreçte kendinizi tamamen işe ve başarıya verirsiniz. Adeta çalışmaya doymaz hale gelirsiniz. Burada ki dikkat edilmesi gereken en önemli nokta çok fazla çalışmaktan sağlık sorunları yaşayabileceğinizi bilerek dinlenmeye özen göstermelisiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:   Bilgi ve birikiminizi önemli organizasyonlar için kullanabilirsiniz. İşinizi geliştirmek için faydalı yolları kolaylıkla bulabilirsiniz. Özellikle satış işlerinde verimli ilişkiler kurabilir, iş yaptığınız kişileri kolaylıkla etkileyebilirsiniz. Satmak istediklerinizi pazarlamak için bundan daha uygun bir süreç yoktur. Üzüleceğiniz sürprizlerle karşılaşmaz, pürüzlü konuları gündeme getirerek tamamen lehinize olacak şekilde ortadan kaldırırsınız. İşverenler, çalışanlar ve ortaklarla önemli iş birlikleri yapılır ve yeni fikirler üretebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek nokta işinizi en iyi şekilde yapmaya çalışırken fazla eleştirici yönlerinizle sizden daha alt pozisyonda olan kişileri kırabilirsiniz. Bu durumda şimdi olmasa bile gelecekteki projelerinizde sorun çıkarabilir. Sağlık olarak ortada sorun olmasa bile kendinizi hasta hissedebilir, gereksiz kuruntulara kapılabilirsiniz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:   Birilerine meydan okuma isteği içinde olursunuz. İddiacı ve dik kafalı davranışlar içinde olursunuz fakat bu konuda gelen eleştirileri asla kabul etmez bildiğinizi okumaya devam edersiniz. Sportif işlerin içinde olanlar için kışkırtıcı ve başarıya götüren bir zaman dilimidir. Sevgilinizle romantizm yaşamak yerine fiziksel isteklere yönelir aşkın duygusal tarafını ihmal edersiniz. Çocukları olanlar içinde sorun zamanıdır. Onların fikirlerine karşı çıkmanız, davranışlarına onay vermemeniz yüzünden ters düşebilirsiniz. Siz de onlarda ılımlı davranmadıkları için orta noktada buluşmanız zor olabilir. Çocuklar söz dinlemez başlarına buyruk davranışlarla hataya yatkın olup müdahale etmeye kalktığınızda ağır sözler söyleyecek durumdadırlar. Aslında siz onlara olumsuz yansıdığınız için onlarda inatçı ve sert davranıyorlar.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:   Aklınız, zihniniz, konuşma kapasiteniz öyle yoğun etkiler altındadır ki sürekli şarj edilmişçesine hareket halinde olursunuz. Sürekli konuşmak istersiniz ve bu konuşma isteği altında karşınızdaki kim olursa olsun dinlemeye istekli davranmazsınız. Diliniz sivrileşir, size uymayan her fikir ve olay karşısında acımasızca konuşmalar yapabilirsiniz. Dilinizi tutmak da zorlandığınız için bu süreçte adınız birçok dedikoduya da karışabilir.
Egonuzun öne çıkması çevrenizle olan tüm ilişkilerinizi etkiler. Ortada bir sorun ve sıkıntı olmamasına rağmen aniden sinirlenirsiniz. Diliniz sivri ve karşı tarafı tahrik edecek güçtedir. Tehditler savurabilir sürekli olarak birileri için yaptığınız fedakarlıkları ve karşılığını alamadığınızı anlatmaya başlarsınız. Oysa ki kendinizi ve fikirlerinizi sakince anlatsanız başarılı işler ortaya çıkarabilirsiniz.

Astrolog Demet Hoşman - Haber10

Yorumlar