Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 5 - 11 Ağustos

Merkür retrosu ile başlayan 5 - 11 Ağustos 2024 haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olasılıkları ünlü astrolog Demet Hoşman yorumladı

Haftalık Burç Yorumları: 5 - 11 Ağustos

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Aklınızı fikrinizi, hayallerinizi sanat eseri gibi ortaya koyup hayatın her yönünden garip bir haz alıp daha keyfinize ve zevkinize dönük yaşarsınız. Çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili konular olumlu olarak devam edecektir. Size iyi gelen hobilerinizi geliştirir ve eğlence alanlarınızı da genişletirsiniz. Davet edildiğiniz her yere katılırsınız. Eğlenmek için bütün fırsatları değerlendireceğiniz bir zaman dilimi olabilir. Kalbinizle aklınız aynı şekilde hareket ettiğinden hayata dair birçok konuda doğru kararlar verirsiniz. Ayrıca aşk hayatında da yeni teklifler, kişiler ve heyecanlar gündeme gelebilir. Çocuk sahibi olanlar için çocuklar bu süreçte biraz dik başlı davranabilir fakat siz duyarlı davranarak kavgaya meyil verecek hiçbir davranışı yapmazsınız. Huzur ve mutluluk arayışı içinde olduğunuzdan herkese ve ailenize karşı sonsuz sabır içinde davranırsınız.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Ev, mülk ve ailevi konularda bazı sorunlar gündeme gelecektir. Yaşadığınız evde en küçük bir tamirat için bile uygun süreç değildir. Düşünmediğiniz bir sürü aksilik çıkabilir. Evinize yeni eşyalar almak ya da taşınmak için hiç uygun bir zaman değildir. Sürekli yenilenen aksilikler yüzünden bir türlü eve yerleşemezsiniz. Ayrıca evinize aldığınız her yeni eşya da çok kısa sürede bozularak canınızı sıkacaktır. Emlak alım satımı ile ilgili birçok aksilik çıkaracağından bu tip meseleleri olanlar bu süreci beklemede geçirmelidir. İletişimi gerektiren her tür konuda da bitmek bilmeyen aksilikler oluşur. İlişkileriniz de dahil herkesle yanlış anlaşılmadan kaynaklanan sorunlar yaşarsınız. İmkanınız varsa bu süreçte kısa bir tatil yapmak rahatlamanıza

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  İletişim ve becerileriniz en yüksek seviyesine ulaşır. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız ile hızlı gelişmeler olabilir. Hayatınızda eksikliğini hissettiğiniz herhangi bir konuda kurslara başlamak da gündeme gelir. Çok sayıda insanla görüşme yaparsınız telefon, internet elinizden düşmez. Sizi yıllarca oyalayacak yeni uğraşım alanları da doğabilir. Satmayı istediğiniz ama doğru dürüst müşteri bulamadığınız basit şeyleri bile bir anda satabilirsiniz. Beklediğiniz veya beklemediğiniz olumlu haberler alırsınız. Üstelik bu haberler özellikle işinizle ve eğitiminizle alakalı olumlu değişimleri ve güzel gelişmeleri getirir. Vazgeçtiğiniz, olmaz dediğiniz bir hayalinizin kendiliğinden gerçekleşmesiyle havalara uçabilirsiniz. Hayatınızdaki olumlu değişimler sayesinde siz de başkalarına destekler verirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Parasal konularda birçok aksilik sizi beklemektedir. Geçmişten kalan bir borcun size gelmesi belki sizi kısa süreliğine rahatlatıp sevindirebilir. Fakat ardından gelebilecek bir dizi aksiliğe hazır olmalısınız. Borç, alacak, taksit ödemeleri gibi konular aniden arapsaçına dönebilir. Borca girmek ve mülk almak için hiç olumlu bir zaman dilimi değildir. Sözleşmelerde, ortak yapılan her tür iş ve her tür anlaşmada ani değişimler meydana gelebilir. Eş ve ortağın yaptığı akılsızlıklar yüzünden de kendinizi birçok borcun içinde bulabilirsiniz. Konuşmalarınıza dikkat etmek ister, dikkat ettikçe batarsınız. Doğaüstü konular ürkütücü bir halde gelişebilir, yatağınızdan fırlayacak kadar korkunç kabuslar görebilirsiniz. Sakin olun, paniğe kapılmayın ve ani kararlardan uzak durun. Bu süreçte en önemli şeyin mevcut bütçenizi korumak olduğunun farkında olarak davranın.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Harekete geçeceğiniz herhangi bir konuda hiç düşünmediğiniz engellerle karşılaşabilirsiniz. Karar vermeniz gereken işleriniz varsa yanlış kararlar alınabileceğinden aklına güvendiğiniz kişilerden mutlaka fikir almalısınız. Egonuz güçlenir, kendinize güveniniz artar fakat retronun negatif etkisiyle sadece kendinizi haklı görür ve yoğun çatışmalar yaşayabilirsiniz. Gergin ve asabi bir enerji sizi sarar, olmadık kişilerle hiç olmaması gereken tartışmaların içine girebilirsiniz. Birinci ev fiziksel görüntünüzü de etkilediğinden Merkür geriyken yapılan her tür güzellik işlemi büyük bir fiyaskoya dönüşecektir. Estetik ameliyat hiç düşünülmemeli ayrıca saç kesimi, boyatma hatta kaş alma gibi olaylarda bile aynaya bakmak istemeyeceğiniz durumlar yaşayabileceğinizden fiziksel değişimlerinizi ertelemelisiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Aklınızı başınıza toplamanız, doğru düşünmeniz imkansız gibidir. Her şey sizi huzursuz ve mutsuz etmektedir. Geçmişe dair sizi üzen sıkan her konu ve söz gündeme gelir ve içinize kapanmaya başlarsınız. Tüm benliğinizi anlamsız korkular sarabilir, düşmanın nerden geleceğini bilememenin huzursuzluğu içinde siz kendinizi mutsuz ve umutsuz hale getirirsiniz. Merkür konuşmayı ilgilendiren bir gezegen olduğundan düşmanlarınız öncelikle hakkınızda olmadık dedikodular çıkartarak adınızın lekelenmesine sebep olabilirler. Bu sebeple bir konuşun 10 düşünün derim. Sonradan pişman olacağınız sizi zora sokacak sırları kimselerle paylaşmayın. İmza atma, kefil olma, kontrat ve anlaşmalar için de oldukça sıkıntılı bir süreçtir. Önemli anlaşmalar öncesi şartları iyice araştırın ve daha sonra adım atın.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Arkadaşlık kavramı daha fazla öne çıkar fakat anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Zeki, iyi konuşan arkadaşlarınıza eğilir ve sizi iyi yönlendirebilecek, fikirlerine saygı duyduğunuz yeni kişilerle de tanışabilirsiniz. Bu durum eski arkadaşlarınızın kıskançlık yapmalarına neden olabilir ve onların gerçek yüzlerini görürsünüz. Organizasyon ve sosyallikler artar ama bazı organizasyonlar planladığınız şekilde gitmez. Ayrıca bir grup ya da derneğe üyeyseniz fikirlerinizle dikkat çekmeniz kötü niyetler içindeki kişileri de ayağınıza çelme takmak için harekete geçirebilir. Yetişkin çocukları olanlar için büyük organizasyon ve faaliyetler gündeme gelir. Çocuklarınızla gurur duyar mutlu olursunuz fakat plan ve projeleri bizzat siz yönetmek zorunda kalırsanız bazı aksiliklere hazır olun.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  İş hayatınızda önemsemediğiniz, hiçbir şey olmaz dediğiniz her şey başınıza öyle sorunlar açar ki işin içinden çıkamaz bir hale gelirsiniz. İş yaptığınız kişiler, ortaklarınız, patronlarınız hatta sizin altınızda bulunan herkes şimdi karşınıza geçmiştir ve size darbe vurmak için bazen tek tek bazen de toplu olarak üstünüze gelecektir. Tuttuğunuz önemli notlar, bilgisayarınızda ki bilgiler, şifreleriniz, kısaca işe dair önemli ne varsa hepsi elinizden kayıp gidebilir. Ayrıca ebeveynlerinizin bu süreçte sağlıkları bozulabilir. Bozulan sağlık sorunları ile huysuzlaşabilirler ve siz ne kadar olumlu davransanız da aranızda fikri anlaşmazlık olacaktır. Aileniz için elinizden gelenin en iyisini yapın ama fazla fikir paylaşımında bulunmayın, bu sayede süreci daha kolay atlatırsınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Basit fikirler bile geniş ufuklara doğru yol almanızı sağlayabilir. Yabancı ülkeler, yurt dışı bağlantılı iş ve görüşmeler gündeme gelebilir. Eğitim ve bilgi alma kapasiteniz çok yüksek olduğundan yarım kalan eğitiminize devam etme kararı alarak bazı başvurularda bulunabilirsiniz. Önemli konuşmalar yapmak, sürüncemede kalan ya da gerçekleşmeyen fikirlerinizi ortaya atarak hayata geçirmek diğer zamanlara göre daha kolaydır. Ayrıca eş ailesiyle fikir alışverişinde bulunur, önemli konuşma ve görüşmeler yapabilirsiniz. Birçok uzun yolculuk da gündeme gelebilir. Gelecekte hayatınızın akışını değiştirecek önemli kişilerle tesadüf diye görünen tevafuk tanışmalar da gündeme gelir. Sürecin tek olumsuzluğu dolaylı akraba (erkek kardeş eşi, amca, dayı, kuzen eşi) olan bir kadının hakkınızda olur olmadık konuşmalar yapması olacaktır.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bilgi ve birikiminizi önemli organizasyonlar için kullanabilirsiniz. İşinizi geliştirmek için faydalı yolları kolaylıkla bulabilirsiniz. Özellikle satış işlerinde verimli ilişkiler kurabilir, iş yaptığınız kişileri kolaylıkla etkileyebilirsiniz. Satmak istediklerinizi pazarlamak için bundan daha uygun bir süreç yoktur. Üzüleceğiniz sürprizlerle karşılaşmazsınız, pürüzlü konuları gündeme getirerek tamamen lehinize olacak şekilde ortadan kaldırırsınız. İşverenler, çalışanlar ve ortaklarla önemli iş birlikleri yapar ve yeni fikirler üretebilirsiniz. Merkür retrosu takıntılarınızı bir parça ortaya çıkarabilir. Sağlık olarak ortada sorun olmasa bile kendinizi hasta hissedebilir, gereksiz kuruntulara kapılabilirsiniz. İş dışındaki vaktinizde kara kara düşünmek yerine sevdiklerinizle vakit geçirmeniz fayda sağlar.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merkür geri hareketi evlilik ve ortaklık gibi durumlarda farkında olmadığınız bir durumu ortaya çıkarabilir. Sizden gizlenen olayların peşine düşerek ortaya çıkarır ardından çok üzülürsünüz. İkili ilişkilerde stresli ve partnerle bol uğraşmalı bir zaman dilimidir. Eğer evlilik tarihiniz bu döneme denk gelirse davetiyeler yanlış yerlere gider ya da dağıtır diye güvendiğiniz kişiler dağıtmayı unutur. Gelin arabası da dahil bütün araçlar bozulabilir veya başka aksilikler düğün gününüzü bulur. Evli olanlar için oldukça dikkatli olmaları gereken bir zaman dilimidir. Ne söylerseniz söyleyin eşiniz her şeyi tersten anlayıp en basit bir konuşmayı bile tartışmaya dönüştürecektir. Dinlemede kalmak ve eşle inatlaşmamak süreci yara almadan atlatmanızı sağlar. Ayrıca eski eşler ve sevgililerden haberler alabilirsiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Beyninizin içinde bütün düşünceler birbiri ile yarışa geçmiş gibidir. Yeni ve değişik fikirler zihninizi adeta bir bombardımana tutar. İnsanların bazı fikirlerinizi beğenmemesi ya da engellemeye kalkması sizi daha çok ateşler. Aklınıza ne eserse uygulamaya koymak istersiniz. Ani kararlar her şeye balıklama atlama Merkür retrosunun getirileridir. İnsanların üstünüze geldiğini düşünürsünüz oysa ki siz onların üstüne gidersiniz. Hatanızı en iyi niyetle söylemeye çalışanları bile asla dinlemez, ütopik fikirlerinize ve sözlerinize çeki düzen vermezsiniz. Yolculuk planlarınızda ani değişimler ve sorunlar söz konusudur. Ayrıca seyahatler sırasında olası kazalara karşı da dikkatli olmak gerekir. Gereksiz gerilimler içinde neşenizi kaybeder asık suratlı, bunalım tavırlar sergilersiniz.

Astrolog Demet Hoşman - 10haber.com

Yorumlar