Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 8 - 14 Temmuz

8 - 14 Temmuz 2024 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası halleri ünlü astrolog Seyran Ataklı yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 8 - 14 Temmuz

Koç burcu haftalık burç yorumu:  Yeniayla birlikte önümüzdeki 10 gün aile, ev, yuva alanlarında güçlü etkiler altında olacaksınız. Ev alabilir, beklediğiniz ve istediğiniz eve kavuşabilir, evlenebilir, aile kurmaya karar verebilirsiniz. Bazıları anne baba olabilir, bazıları aile yanından ayrılarak kendi evine yerleşebilir.

Ev sahibiyseniz yeni bir kiracı gelebilir, yeni bir kira kontratı, gayrimenkul satımı yapabilirsiniz. Çalıştığınız yerden ayrılabilir, evinizden çalışmaya karar verebilir, evinizi güzelleştirebilir, tadilat, tamirat ya da eviniz için uzun zamandır yapmak istediğiniz bakımı hayata geçirebilirsiniz. Ailenize ait kaynakları güçlendirmek, bir mal paylaşımı, miras, anne babayla ilişkiler, onların sağlıkları, maddi manevi kaynaklarınızda gelişmeler öne çıkabilir.

Boğa burcu haftalık burç yorumu: Kısa seyahatlere çıktığınız, kendinizi dinlediğiniz, hayatınıza dair yeni planlar yaptığınız bir dönem. Yaratıcılığınız artıyor, hayata bakışınız değişiyor. Kariyeriniz için yeni girişimlerde bulunabilir, teklif alabilir, yeni bir anlaşmaya imza atabilirsiniz.

İletişiminiz, sosyal ilişkileriniz güçleniyor. Yakın çevrenizden destek görebilir, yeni bir eğitime başlayabilir, bir eğitim verebilirsiniz. Yazmak, çizmek, okumak için güzel bir dönem. Öğrenin, ufkunuzu geliştirin, yeni insanlarla tanışın. Kardeşlerinizin yaşamında bazı sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Sosyal medya, reklam, pazarlama alanında hedeflerinizi, yapmak istediğiniz girişimleri hayata geçirebilirsiniz. 

İkizler burcu haftalık burç yorumu:  Kendinizi maddi manevi güçlü hissedeceksiniz. Beklediğiniz bir para gelebilir, parasal kazançlarınız bereketlenebilir. İş arıyorsanız bulabilir, bir iş başvurusunda bulunduysanız haber alabilirsiniz. Keyfi harcamalar, tatil, seyahat masrafları artabilir.

Yeteneklerinizi keşfedeceksiniz. Kendi işinizi kurabilir, miras, emlak, toprak gibi kaynaklarınız varsa buradan gelir elde edebilirsiniz. Bazıları bir mülk alabilir, imkân varsa yatırım yapabilir ya da bir emlak satışı gerçekleşebilir. Yeni anlaşma, yeni projeye başlayabilir, satış ya da yeni müşteriler yoluyla kazanç sağlayabilirsiniz. Çalışmıyorsanız işe başlayabilir, çalışıyorsanız zam, prim, terfi alabilirsiniz. Parasal durumunuzda iyileşmeler söz konusu.

Yengeç burcu haftalık burç yorumu: Sirius yıldızı etkisindeki bu mucizevi yeniay size kadersel etkiler getirecek. 6 Temmuz ve yakınlarında doğan tüm Yengeç burçları güçlü tesir altında olacak, yaşamlarına yenilik ve değişimi çağıracaklar.

Yeni iş girişimlerinde bulunabilir, bir ekip kurabilir, işinize yeni çalışma arkadaşları katabilirsiniz. Sunum, organizasyon, reklam, tanıtım gibi işlerden başarı sağlayabilir, işinizi geliştirmek ve büyütmek isteyebilir, yurtdışı bağlantılı işler, medya, basın yayın, yurtdışı yerleşim alanlarında uzun vadeli yatırımlar yapabilirsiniz. Hak edişlerle karşılaşacaksınız. Sezgilerinizi dinleyin, evrenin işaretlerine kulak verin. Sizi zorlayan bir birliktelik bitebilir.

Aslan burcu haftalık burç yorumu: Farkındalığınızın arttığı, ruhsal dönüşümler yaşayacağınız bir dönem. İç sesinizin size ne fısıldadığına dikkat edin. Kalbinize doğan gerçekleşebilir, sezgileriniz yol gösterici olacaktır. Kendinizle, yaşamınızla ilgili önemli uyanışlar yaşayabilirsiniz.

Kariyeriniz, gelecek hedeflerinizle ilgili üstlerinizden destek görebilir, terfi, prim, zam alabilir, maddi imkânlarınızı genişletebilirsiniz. Sağlık kontrollerine gidebilir, ertelenmiş bir tedaviye başlayabilir, doğru hekimlerle karşılaşabilir, beklediğiniz şifaya kavuşabilirsiniz.  Bedensel olduğu kadar ruhsal iyileşmeye gökyüzü dikkat çekiyor. Kendinize özen gösterin. Terapi, danışmanlık alabilir, ihtiyaç sahiplerine el uzatabilirsiniz. Zararlı alışkanlıkları bırakabilir, beslenmenizi yenileyebilir, diyete başlayabilir, günlük rutinlerinize yenilik katabilirsiniz.

Başak burcu haftalık burç yorumu: Sizin için önemli ve şanslı bir yeniay. Beklediğiniz, sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz, emek verdiğiniz tüm durumların karşılığını alma zamanı. Yaratıcı bir işte çalışıyorsanız üretebilir, ürettiklerinizi toplumla paylaşabilirsiniz. Bir başarınız görünür olabilir, üstlerinizden, yakın çevrenizden takdir ve destek görebilirsiniz.

Gökyüzü niyetlerinize ışık tutacaktır. Yeni bir projede yer alabilir, bir sunum, organizasyona katılabilir, teklif alabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişiler size yeni fırsatlar sunabilir, sosyal çevreniz gelişebilir, yeni çevrelere girebilirsiniz. Yeni bir ilişki ya da işbirlikleri bu dönem uzun vadeli olacaktır. Yurtdışı, yurtiçi seyahatler artabilir, yayıncılık, sosyal medya, online eğitim alanlarında gelişmeler yaşanabilir.

Terazi burcu haftalık burç yorumu: Yengeç yeniayı kaderinizi etkileyecek önemli kapılar açabilir, emek verdiğiniz bir konuda hak edişleriniz varsa hediyelerini sunabilir. Kariyeriniz konusunda destek bulabilir, pozisyon, mevkiiniz değişebilir, terfi alabilirsiniz. Yeni bir işe girebilir, hayal ettiğiniz bir işi kurabilir, iş değiştirebilir, iş arıyorsanız bulabilirsiniz.

Yengeç burcu yuvadır, aile olmaktır. Evlenmeye karar verebilir, ailenize yeni bir çocuk haberi gelebilir, ebeveyn olabilirsiniz. Yeni bir işbirliğine imza atabilir, ebeveynlerinizin hayatında sürpriz ve önemli gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Bu sizin ya da bir aile ferdinizin taşınması, yer değişimi, hatta şehir değişimi şeklinde öne çıkabilir. Beklediğiniz bir gayrimenkul alım satımı, bir toprağın değerlenmesi söz konusu olabilir, bir kiracı konusu çözülebilir. Başarılı ve toplum önünde görünür olabilirsiniz. 

Akrep burcu haftalık burç yorumu: Hayat felsefenizin, görüşlerinizin farklılaştığı, dönüştüğü ve ufkunuzun genişlediği bir yeniay. Yeni şeyler öğrenmek isteyecek, daha çok kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Eğer bir eğitim, kurs, yükseköğrenim görmek istiyorsanız bu yeniayı değerlendirin.

Yurtdışıyla bağlantılı konular, yerleşim, evrak, vize, uluslararası ticaret gibi konularda gelişmeler yaşanabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bir sınavı kazanabilir, akademik bir öğrenime adım atabilirsiniz. Yurtdışı seyahatler artabilir, uzak akrabalarla ilgili güzel haberler gelebilir. Torun sahibi olabilir ya da torununuzun hayatındaki güzel gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Dava, mahkeme gibi beklediğiniz hukuksal konular varsa lehinize sonuçlanabilir. Yeteneklerinizi değerlendirin. Duygusal ilişkiler çaba istiyor.

Yay burcu haftalık burç yorumu: Maddi konuları aydınlatan Yengeç yeniayı, parasal alanlara vurgu yaparak beklediğiniz bir kredi varsa onayını getirebilir, bir miras çözülebilir, bir ortaklı işten gelir elde edebilirsiniz.

Bir borcu tamamlayabilir, bir borcu yapılandırabilir, emeklilik hakkınıza kavuşabilirsiniz. Bir vergi borcu bitebilir, nafaka, burs bekliyorsanız elinize geçebilir. Sağlık alanında size şifa getirecek bir ameliyat, operasyon gündeme gelebilir, ruhsal anlamda terapi, psikolojik danışmanlık alabilirsiniz. Eşinizin ya da partnerinizin gelirlerinde artış, iyileşme görülebilir, yeni bir işe başlayabilir, konumu değişebilir. 

Oğlak burcu haftalık burç yorumu: Yeni tanışmalar, uzun vadeli anlaşmalar, yeni bir sözleşme gündeme gelebilir. Yeniay size ilişkiler, ortaklıklar alanında şans vadediyor. Mesleki olarak bir ortaklığa başlayabilir, hem iş hem evlilik teklifi alabilirsiniz.

Aşık olabilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Evlilik için çok güzel bir yeniay. Eşinizin, partnerinizin hayatında, işinde ve çalışma düzeninde güzel değişimler ve başlangıçlar yaşanabilir. Çocuk sahibi olmak isteyebilir, çocuklarınız varsa onların hayatında güzel etkilerle karşılaşabilirsiniz. (Yeni bir iş, eğitim vb..) Gelirleriniz konusunda destekleniyorsunuz. Kaynaklarınız artabilir.

Kova burcu haftalık burç yorumu:  Yengeç yeniayı iş hayatınız, aynı anda çalışma sisteminiz, genel günlük düzeniniz alanında doğacak. Hedeflerinizde, ideallerinizde bazı değişimler yaşayabilir, yeni bir maddi yapılandırma için uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

Çalışma şekliniz, çalıştığınız kişiler değişebilir, hizmet aldığınız kişilerle ilgili yenilikler yaşanabilir. Diyet, beslenme, spor, zararlı alışkanlıkların bırakılması, uyku kalitesi gibi sizin hayat şartlarınızı daha olumlu etkileyecek tesirler altında olacaksınız. Ebeveynleri ilgilendiren konular, onların düzenleri öne çıkabilir, taşınma, yer değişimi söz konusu olabilir. Sirius köpek takımyıldızı yeniayındayız, size şans getirecek bir evcil hayvan sahibi olabilirsiniz.

Balık burcu haftalık burç yorumu:  Şans evinizde şanslı bir yeniay. Romantik teklifler alabilir, seyahatlere çıkabilir, sevdiklerinizle, dostlarınızla sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çocuk sahibi olabilir, aileye bir hamilelik haberi gelebilir, çocuklarınız varsa onların hayatı, işi, eğitimi, hayalleriyle ilgili güzel başarılara tanıklık edebilirsiniz.

Maddi, manevi güven duyacaksınız. Yeteneklerinizi keşfedebilir, yaratıcı yönlerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Bir hobiye, eğitime başlayabilir, yetinmeyip bunu bir işe ve yatırıma dönüştürebilirsiniz. Kendinizi geliştirin, araştırın, eğitim alın, öğrenin. Aşık olabilir, uzun vadeli bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Kimileri için başarılı yatırımlar gerçekleşebilir.

Astrolog Seyran Ataklı - sözcü.com.tr

Yorumlar