Koronavirüs hastalığı geçirenleri bekleyen tehlikeler
Covid-19 virüsü bulaşması sonucu 2 ay sonra bile bilişsel ve davranışsal sorunlar yaşıyor. Koronavirüs geçirenlerin beyninde, gri madde ve doku kaybı görülüyor
Covid-19 virüsü bulaşması sonucu 2 ay sonra bile bilişsel ve davranışsal sorunlar yaşıyor. Koronavirüs geçirenlerin beyninde, gri madde ve doku kaybı görülüyor
İngiltere'nin Yorkshire bölgesinde 49 kişide görüldüğü belirtilen corona virüsün yeni türü 'üçlü mutasyonu' için araştırma başlatıldı.
Yarasalarda görülen koronavirüslerin soy ağacında yeni bir mutasyon tespit edildi, virüsün Kovid-19'a yol açan virüsün 'uzak akrabası' olduğu belirtildi.
Covid-19’un yeni belirtisi tırnaklardaki Beau çizgileri olarak açıklandı
Koronavirüs nedeniyle eve hapsedilmenin, ruh hali ve fiziksel sağlık üzerindeki etkileri bilimsel olarak araştırıldı. Elde edilen sonuçlar gelecek için endişe verici.
ABD'li bir ilaç firması tarafından üretilen romatizmal eklem iltihabı ilacı Baricitinib, Japoya'da, corona virüs tedavisinde kullanılmak üzere onaylandı.
Hindistan varyantı, Koronavirüs salgınına yol açan Covid 19 virüsünün yeni bir mutasyonu olarak literatüre girdi.
Erişkin ve yaşlı nüfus gibi çocuk ve gençler de pandemiden oldukça olumsuz etkilendi.
Ramazan ayında oruçtan kaynaklanan yorgunluk hissi, Koronavirüs belirtisi ile karıştırılmamalı
Yeni tip coronavirüs (Koronavirüs) pandemisi nedeniyle dünyada 80 milyonu aşkın kişi enfekte olurken, virüsün mutasyonlarına ilişkin çalışmalar devam ediyor.
Dünyayı kasıp kavuran Kovit 19 (Covid 19) virüsünün göz yoluyla da bulaşma ihtimali olduğuna dikkat çekildi. İşte Öznur İşcan, koronavirüse karşı göz hijyeni için bilinmesi gerekenler.
Scripps Araştırma Enstitüsü mutasyon araştırmasına göre, covid 19 virüsünün bulaşıcılığı artmış olabilir