Koronavirüs hastalığı geçirenleri bekleyen tehlikeler
Covid-19 virüsü bulaşması sonucu 2 ay sonra bile bilişsel ve davranışsal sorunlar yaşıyor. Koronavirüs geçirenlerin beyninde, gri madde ve doku kaybı görülüyor
Covid-19 virüsü bulaşması sonucu 2 ay sonra bile bilişsel ve davranışsal sorunlar yaşıyor. Koronavirüs geçirenlerin beyninde, gri madde ve doku kaybı görülüyor
Kovid 19 vakalarının 20 milyonu aştığı Hindistan'da yalan haberler de en az virüs kadar hızlı yayılıyor.
Koronavirüs nedeniyle eve hapsedilmenin, ruh hali ve fiziksel sağlık üzerindeki etkileri bilimsel olarak araştırıldı. Elde edilen sonuçlar gelecek için endişe verici.
Hindistan varyantı, Koronavirüs salgınına yol açan Covid 19 virüsünün yeni bir mutasyonu olarak literatüre girdi.
Erişkin ve yaşlı nüfus gibi çocuk ve gençler de pandemiden oldukça olumsuz etkilendi.
Ramazan ayında oruçtan kaynaklanan yorgunluk hissi, Koronavirüs belirtisi ile karıştırılmamalı
Yeni tip coronavirüs (Koronavirüs) pandemisi nedeniyle dünyada 80 milyonu aşkın kişi enfekte olurken, virüsün mutasyonlarına ilişkin çalışmalar devam ediyor.
Koronavirüs salgından en çok sakınanlar karıncaların kusursuz sayılabilecek hijyen anlayışları var.
Viyana Tıp Üniversitesi'nde yapılan Covid-19 araştırması, koronavirüsle ilgili yedi farklı semptom grubu olduğunu ortaya koydu.
Dünya reokorlarını alt üst eden ünlü atlet Usain Bolt'un Kovit19 virüsü taşıdığı açıklandı. Usain Bolt'un virüsü doğum günü partisinde kaptığı belirlendi.
Mutasyona uğrayan yeni tip Koronavirüsün (Kovid-19) genetik benzerlik gösteren SARS virüsünde 2013'te meydana gelen bir değişikliği yansıttığı belirlendi.
Dünya genelinde Kovid-19 vaka sayısı 2 milyon 200 bini aştı. Hangi ülkede kaç kişi kovit-19 virüsü taşıyor?