Bursluluk Sınavının tarihi değişti
İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 5 Eylül'de gerçekleştirilecek
İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 5 Eylül'de gerçekleştirilecek
Yaz aylarında binlerce kişiyi ağırlayan Kordonboyu’nda çemberli sosyal mesafe uygulaması başladı. Uygulama diğer semtlerde de hayata geçirilecek.
Türkiye'deki koronavirüs salgınının Amerika kaynaklı olduğu ve ilk yayılımın Ankara'dan başladığı belirtildi.
İzmir'de bazı camilerin hoparlörlerinden kimliği belirsiz kişilerce merkezi sistemin frekansına korsan şekilde giriş yapılarak 'Çav Bella' çalındı.
Akdeniz'de, Muğla'nın Marmaris ilçesine 166,51 kilometre uzaklıkta 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Eyüp Sabri Tuncer’in Yönetim Kurulu Başkanı Engin Tuncer, koronavirüs ile mücadele ettiğimiz süreçte üstlendikleri rol ve 97 yıllık marka tecrübesini MAG okurları için anlattı.
Ülkelerin dünya çapındaki hastane oranları belli oldu.
Araştırmalar Türkiye’de geçtiğimiz yıl nüfusun yüzde 34’ünün sosyal yardım aldığını gösterirken COVID-19 salgını ile bu oran daha da arttı.
Öğrenci Sendikası ve Genç İşsizler Platformu'nun raporuna göre Türkiye'de gençler arasında işsizlik sürekli artıyor, üniversite mezunlarının çoğu iş bulamıyor.
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığının müsebbibi keneler normalde nisan sonu ve mayıs başında ortaya çıkmasına karşın bu yıl 1,5 ay önce görüldüler.