Prof. Dr. Bayram Öztürk: Balık tutmasını da yemesini de bilmiyoruz
İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bayram Öztürk de Türkiye’nin balıkları bilinçsizce ve insafsızca tükettiğini söyledi.
İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bayram Öztürk de Türkiye’nin balıkları bilinçsizce ve insafsızca tükettiğini söyledi.
NAP Fuarcılık, gelen yoğun talep üzerine 14 Ocak tarihinden itibaren fuarı kitapseverlerle ücretsiz buluşturacak.
Dünya genelinde yılda binin üzerinde etkinlik düzenleyen Yunus Emre Enstitüsü bu yılki ilk resim sergisini Londra’da düzenliyor
Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde süren Yusuf Franko'nun İnsanları: Bir Osmanlı Bürokratının Karikatürleri sergisi 25 Ocakta sona erecek.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından plastik sanatlar alanında düzenlenen üç ayrı yarışmanın ortak teması "Milli Mücadele ve 1919" oldu
Eğer trigliseridiniz ve kolesterolünüz yüksekse avokado tam size göre bir meyve
PSA tarafından sahneye konulan Şems ile Mevlana adlı tiyatro oyunu, Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluştu.
Makedonya'nın en eski karnavalı olarak bilinen Vevçani Karnavalı başladı.
Yerli ve yabancı turistleri ağırlayan Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü, Erzurum'da kış turizmine destek amacıyla kar safarisi yaptı
Kış soğuklarında bağışıklık sistemini güçlendirmenin yolu doğru beslenmeden geçiyor