Uyku tipinize göre tavuk mu, baykuş musunuz?
Uykumuzu kısaltmak mümkün mü? Daha kısa süre uyursak ne tür problemlerle karşılaşırız?
Uykumuzu kısaltmak mümkün mü? Daha kısa süre uyursak ne tür problemlerle karşılaşırız?
Beyin sisi, depresyon, kaygı bozukluğu, kronik yorgunluk sendromu, uykusuzluk, stresli yaşam, tiroit hastalıkları, hormonal bozukluklar, menopoz ile bazı ilaçların yan etkisi olarak görülebilir.
Kovid-19 dışında dört virüs daha dolaşımda. Solunum yolu enfeksiyonlarının yaklaşık yüzde 5'inde aynı anda en az iki virüs bulunuyor
Doğal yollardan alınmayan vitaminlerin özellikle hap şeklinde takviye olarak kullanımı her ne kadar özendirilmeye devam edilse de zararları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Aydın, 17 Kasımın Dünya Prematüre Günü olduğunu hatırlatarak, prematüre bebekler hakkında en çok merak edilen 5 soruyu yanıtladı.
İnsan vücudu bir günde 40’tan fazla besin maddesine ihtiyaç duyuyor. Tek bir besinin, tüm bu besin öğelerini karşılaması ise mümkün değil.
Hidradenitis suppurativa, kısa adıyla HS hastalığı, kıl ve ter bezlerinin bulunduğu yerlerde ortaya çıkan kronik bir deri hastalığı.
Sağlık açısından ağır eşya taşırken hangi hareketlerden kaçınmalı, eşyalar nasıl taşınmalı?
Bilimsel araştırmalar, mineralsiz arıtılmış suların içilmesinin orta ve uzun vadede sağlık problemleri yaratabildiğini gösteriyor.
Okulların açılması ile birlikte özellikle çocukların karşı karşıya kaldığı başta grip olmak üzere COVID-19, soğuk algınlığı gibi viral enfeksiyon hastalıklarından, alınacak birtakım basit önlemlerle korunmak...