Phantomgate İskandinav mitolojisinden doğdu

Mobil oyun firması Netmarble Corporation, iOS ve Android cihazlar için geliştirdiği yepyeni macera RPG oyunu Phantomgate'i yayınladığını duyurdu.

Fantastik macera

Phantomgate oyunu iki boyutlu, bilmecelerle dolu bir macera ile klasik sıra tabanlı, PVP özellikli RPG savaşlarına getirilmiş benzersiz özelliklere sahip. Hikâyesini zengin İskandinav mitolojisinin geleneklerinden alan oyun, oyuncuların gizemli bilmecelerle dolu egzotik yerlerde fantastik bir maceraya çıkmasını sağlıyor.

Oyuncular, oyunun hikâyesi boyunca cesur ve genç bir Valkyrie olan Astrid'i, annesini çılgın tanrı Odin'in pençelerinden kurtarmak için çıktığı yolculukta takip ediyor. Astrid'in yolculuğu ilerledikçe oyuncular, Hayal olarak bilinen eşlikçileri toplayacak, evrimleştirecek ve yaptıkları savaşlarda onlardan faydalanıyor.

Eylül 2018’de yayınlanacak

Phantomgate Eylül 2018 tarihinde tüm dünyada yayınlandığında konsol kalitesinde grafiklere sahip platform bölümleri, zorlayıcı bilmeceler, toplanabilir hayaller ve daha fazlası, Midgard topraklarını araştıran oyuncuları bekleyecek.

Oyuncular, ilhamını İskandinav Mitolojisinden alan oyun için Google Play'den ya da resmi ön kayıt sitesinden kayıt yaptırarak, oyun yayımlandığında aralarında Toprak Özü Kutusu Kademe 1 ve oyun içi parası olarak kullanılan 100 Elmas ve 30 bin Altın kazanabilecek.

Phantomgate hakkında daha fazla bilgi  ile karakterlerin tanıtım için ön kayıt internet sitesini ziyaret edebilirsiniz: http://phantomgate.netmarble.com

Videoyu Sitene Ekle

<iframe src="https://www.mistikalem.com/video-embed/9504" width="640" height="360" frameborder="0"></iframe>

Yapay Zeka Destekli Türk Robot Cuma Hayırlı Bayramlar...

Türk Robot Cumanın yapay zeka çalışmaları kapsamında jest ve mimikler kullanarak konuşmasına ilk örnek, Ramazan Bayramı tebriği oldu.

Yapay Zeka Sora ile hazırlanan ilk müzik klibi

OpenAI'ın metinden video oluşturmak için kullanılan yapay zeka aracı Sora tarafından hazırlanan ilk müzik video klibi yayınlandı.

Uçan Gökdelen Analemma Tower nasıl inşa edilecek?

Analemma Tower inşa edilirse, dünyanın en uzun binası olmasının yanı sıra bilimkurgu filmlerindeki tasarımları aratmayacak mimari özellikler taşıyacak.

Derin Öğrenme yapabilen mükemmel insansı robot Ameca

Ameca’nın üç ana bölümü: mekanik, elektronik ve yazılım

Saatte bin kilometreden hızlı 'tren': Hyperloop One

Şehirlerarası yolcuları mıknatıslarla havalandırarak vakumlu tüplerde saatte 1000 kilometreden daha hızlı taşıyacak yeni kapsül konsepti bir video ile tanıtıldı

Kedilerin ruh halini saptayan uygulama iddiası

Kedilerin yüzlerindeki ipuçlarını kullanarak sağlık durumlarını hızlı şekilde değerlendirebildiğini iddia eden yeni telefon uygulaması geliştirildi.